WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Filtr przepływowy, ochrona przed mikroorganizmami i bakteriami, membrana ultrafiltracyjna, One UF

Kod: 9020024

Filtr przepływowy, ochrona przed mikroorganizmami i bakteriami, membrana ultrafiltracyjna, One UF

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
580.90
580.90
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 7 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 9.99
  • Paczkomat 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

 

Dane techniczne:

Ciśnienie robocze: 0,7 - 8,6 bar

Temperatura wody: 4-38oC

Przepływ: 4 l/min

Wydajność: 8000 l (85% redukcja chloru)

Wymiar wkładu: Fi 13,7 cm x 36 cm wys.

Atesty: PZH, ANSI 42, NSF(na życzenie)

Parametry i wyposażenie standardowe:

Filtry wody serii ONE UF zapewniają optymalną ochronę przed mikroorganizmami w tym bakteriami. Filtracja na poziomie 0,1 um, poprzez zastosowanie membrany ultrafiltracyjnej. Zapewniają poczucie bezpieczeństwa przy spożywaniu napojów. Zabezpieczają instalację przed osadami wapnia dzięki nowoczesnej technologii ScaleStop. Wysoko wydajne uzdatnianie wody oraz ochrona przed osadami wapiennymi dla wszystkich typów urządzeń gastronomicznych wymagających uzdatniania wody.

Filtry ONE UF rekomendujemy do kostkarek do lodu, ekspresów do kawy, automatów vendingowych.

Zalety:

Szybka i łatwa wymiana

Filtracja 0,1um, LOG 7

Redukcja chloru

Poprawia smak i zapach

Technologia ScaleStop

Akcesoria:

Głowica bez bypassu

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Watersystem
Trakt Brzeski 127
05-077 Warszawa, Zakręt
Poland

22 795 77 93
watersystem@watersystem.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: