WhatsApp

Garnek ze stali nierdzewnej 50L Ø40cm Hendi 834701

barcode Kod: 834701
Dostępność: duża
Wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Paczkomat 9,99 zł brutto
  • ORLEN Paczka 15,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
411,58 zł netto
506,24 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Jaki garnek ze stali nierdzewnej wybrać? Poznaj Garnek ze stali nierdzewnej 50L śr. 40cm | Hendi 834701

 Profesjonalne garnki gastronomiczne Hendi, znajdują swoje zastosowanie w każdej gałęzi branży gastronomicznej. Ich bardzo solidna konstrukcja pozwala na długotrwałą eksploatację w trudnych warunkach kuchni restauracyjnej. Specjalna konstrukcja przyspiesza proces gotowania, zmniejsza koszty ponoszone na energię elektryczną lub gaz, a także poprawia komfort pracy personelu gastronomicznego. To wszystko sprawia, że garnki Hendi Budget Line są niezwykle popularne wśród profesjonalnych kucharzy, a także znajdują uznanie u kucharzy amatorów, pragnących mieć w swojej domowej kuchni sprzęt najwyższej jakości.

Garnek nierdzewny 50L Hendi 834701:

  • Konstrukcja dna typu „sandwich" (stal nierdzewna / aluminium [4,0 mm] / stal nierdzewna 18/0 [0,8 mm]) łączy w sobie właściwości aluminium w zakresie rozprowadzania ciepła z trwałością i właściwościami magnetycznymi stali nierdzewnej
  • Powierzchnia zewnętrzna w całości satynowana
  • Grubość ścianki 0,8 mm
  • Nienagrzewające się uchwyty ze stali mocowane przy pomocy nitów
  • Odpowiedni do wszystkich typów kuchenek
  • Można myć w zmywarkach
  • Waga: 6,85 kg

 

Parametry:
Typ opakowania:
Naklejka
Ilość w opakow.::
1
Długość (mm):
510
Średnica podstawy (mm):
360
Długość uchwytu (mm):
50
Średnica (mm):
400
Objętość użytkowa (L):
50
Grubość (mm):
1
Szerokość (mm):
420
Wysokość (mm):
400

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×