WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00
Brak w magazynie

Makaroniarka gazowa 2 x 28 l, 21,2 kW, Diamante 700, Olis

Kod: 16170003

Makaroniarka gazowa 2 x 28 l, 21,2 kW, Diamante 700, Olis

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
34860.02
34860.02
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 21 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Dane techniczne:

Wymiary (S/G/W): 800 x 730 x 870 mm

Waga: 91 kg

Moc całkowita: 21,2 kW:

Gaz - 21  kW

Zasilanie elektryczne: 0,2 kW

Zasilanie: 230 V

Pojemność komory: 2 x 28 l

Parametry i wyposażenie standardowe:

Powłoka zewnętrzna i nóżki wykonane ze stali nierdzewnej

Blat wykonany ze szczotkowanej stali nierdzewnej AISI 304 o grubości 1,5 mm

Regulowana wysokość blatu od 840 do 900 mm

Wyprofilowany panel sterowania z pokrętłami pochylonymi w stronę operatora

Prosty i skuteczny system łączenia urządzeń

Komora wykonana ze stali nierdzewnej AISI 316 z zaokrąglonymi krawędziami by zagwarantować maksymalną ochronę przed korozją

Elektrozawór kontrolujący proces wypełniania komory wodą

Dozownik wody wykonany ze stali nierdzewnej oraz odpływ wody

Układ zabezpieczający podgrzewanie komory, gdy nie ma wody w komorze

Palnik ze stali nierdzewnej zamontowany na zewnątrz komory

Gazowy zawór bezpieczeństwa z termoparą i elektrycznym zapłonem

 

Parametry:
Wymiary (S/G/W)::
800 x 730 x 870 mm
Moc całkowita::
21,2 kW
Zasilanie::
230 V
Waga::
91 kg (2)
Linia::
Diamante 700
Pojemność komory::
2 x 28 l
Moc elektryczna::
0,2 kW
Moc gazowa::
21 kW

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Olis
Wyzwolenia 21A
43-438 Brenna
Poland

791 002 100
firma@poziom21.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: