WhatsApp

Patelnia indukcyjna z powłoką tytanową ø25 cm | Hendi 629154

Kod: 629154
Dostępność: mała ilość
140.00 190.36 -26%
140.00 190.36 -26%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
183.4 183.4
Koniec za:
133 133 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: natychmiast
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Poczta Polska, Żabka 18
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Wysokiej jakości profesjonalna patelnia aluminiowa z bardzo mocną, nieprzywierającą powłoką tytanową. Solidne wykonanie i najwyższej jakości materiały sprawiają, że patelnia może być z powodzeniem używana w gastronomii. Dzięki wielowarstwowej konstrukcji patelnia zapewnia doskonałe i równomierne przewodzenie ciepła na całej powierzchni.

CECHY:

  • Profesjonalna patelnia wykonana z twardego odlewu aluminium przystosowana do kuchni indykcyjnych
  • Pokryta nieprzywierającą powłoką tytanową
  • Patelnia bardzo łatwo się zmywa
  • Nienagrzewające rączki patelni wykonane ze stali nierdzewnej 18/10
  • Dzięki zastosowaniu odlewu aluminium, patelnia bardzo szybko rozgrzewają się do temperatury roboczej
  • Specjalna konstrukcja pozwala zaoszczędzić do 30% energii w porównaniu z tradycyjnymi patelniami
  • Możliwość użytkowania na kuchniach: ceramicznych, elektrycznych, gazowych, indukcyjnych
  • Można myć w zmywarce
  • Można używać w piecach w temperaturze do 250 st. C
  • Posiada atest
  • Katalog: Hendi

WARSTWY:

  1. Korpus aluminiowy
  2. Podkład: właściwości antykorozyjne, odporność na uderzenia, większa wytrzymałość powłok
  3. Powłoka tytanowa: odporność na zarysowanie i ścieranie
  4. Powłoka pośrednia: Whitford Xylan zapobiegająca przywieraniu
  5. Powłoka wierzchnia: wzmocnienie właściwości powłoki nieprzywierającej i rozjaśnienie powierzchni
Parametry:
Wymiary zewnętrzne:
50
Wysokość.:
50
Średnica:
240

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: