-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Akcesoria do pizzy
- Blachy do pizzy
- Deski pod pizze
- Łopaty do pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Zestawy urządzeń do pizzerii
- Akcesoria do transportowania pizzy
- Torby do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Akcesoria do toreb do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
-
Zmywalnia i higiena
-

-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Akcesoria do pizzy
- Blachy do pizzy
- Deski pod pizze
- Łopaty do pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Zestawy urządzeń do pizzerii
- Akcesoria do transportowania pizzy
- Torby do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Akcesoria do toreb do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
-
Zmywalnia i higiena
-
-
Piec regeneracyjny 10x GN1/1 (600x400), sterowanie dotykowe, RRD101E, Moduline









Piec regeneracyjny 10x GN1/1 (600x400), sterowanie dotykowe, RRD101E, Moduline
Wpisz swój e-mail |
Oceny |
brak ocen
(Dodaj)
|
||||||
Przewidywana wysyłka | 21 dni - Transport gratis! | ||||||
Dostawa |
0
|
||||||
Dostępność |
Brak
|
Kod kreskowy | |
EAN |
MASZ PYTANIA? |
- OPIS
- OCENY (0)
Dane techniczne:
Wymiary(S/G/W): 890 x 815 x 1640 mm
Pojemność: 10x GN1/1 (600x400)
Zakres temp: 0-160oC
Waga: 159 kg
Rozstaw prowadnic: 76 mm
Moc: 6800 W
Zasilanie: 400 V
Parametry i wyposażenie standardowe:
Wygląd, konsystencja, aromat i smak jedzenia na stole są najważniejsze.
Kiedy mamy do czynienia z gotowaną i schłodzoną żywnością,
te aspekty zależą od jakości podgrzewania, która jest decydującym
krokiem przed podaniem.
Firma Moduline opracowała pełną gamę pieców regeneracyjnych,
odpowiednich dla każdej objętości, przestrzeni i potrzeb klienta
(publiczne stołówki, hotele, firmy cateringowe, bankietowe itp.),
w których to piecach zaawansowane technologie i cechy konstrukcyjne
zapewniają niskie zużycie energii, prostotę użytkowania, pełne
bezpieczeństwo i łatwe czyszczenie, rozwiązują problemy w kuchni
związane z przechowywaniem, higieną i dostępnością produktów,
zapewniając w ten sposób końcową jakość i właściwości organoleptyczne
żywności: wentylacja, temperatura i wilgotność w komorze pieca są
optymalnie skalibrowane i regulowane w zależności od produktu,
gwarantując wynik ponad wszelkie oczekiwania. Dzięki swojej
ofercie obejmującej 25 modeli z trzema rodzajami sterowania,
Moduline jest w stanie zaoferować rozwiązanie dla każdego rodzaju
zapotrzebowania na wydajność oraz każdego rodzaju potrzeb
Cechy:
Zbiornik wodny z wbudowanym alarmem zbiornika wody
Okresowe i automatyczne odwrócenie rotacji silników wentylatora umożliwia idealną jednolitość temperatury w komorze
Szyny tacowe łatwo zdejmowalne i zmywalne
Opcjonalna sonda rdzenia
System pro time - umożliwia ustawienie daty i godziny nagrzania lub rozpoczęcia pracy pieca
System blokady klucza z hasłem zapewnia szefowi maksymalną ochronę danych lub uniemożliwia niepożądaną przerwę w programie regeneracji.
System samo diagnozy prawidłowego działania komponentów
Zaokrąglone rogi w komorze i zintegrowany system odwadniający sprawia ze czyszczenie jest łatwe.
Wentylowane trzymanie zimna z wbudowanym parownikiem ASI 304
Szklane drzwi wewnętrzne pozwalają na łatwe utrzymanie w czystości
Urządzenia mogą pracować jako urządzenia chłodnicze
- Popularne
- Promocje
- Polecane
190.00
850.00
230.00
440.00
920.00
990.00
4200.00
4200.00
4200.00
3700.00
3700.00
3700.00
10000.00
10000.00
10000.00
600.00
600.00
600.00
460.00
460.00
460.00
410.00
410.00
410.00
330.00
330.00
330.00
400.00
400.00
400.00
420.00
420.00
420.00
720.00
720.00
720.00
948.00
280.00
561.00
850.00
7500.00
7800.00
920.00
990.00