-
Kategorie
- Rodzaj lokalu
- Akcesoria kuchenne
-
Chłodnictwo
- Akcesoria chłodnicze
- Chłodziarki barowe
- Chłodziarki farmaceutyczne
- Dystrybutory do napojów
- Dystrybutory do lodów
- Granitory
- Komory chłodnicze i mroźnicze
- Lodówki na próbki HACCP
- Łuskarki do lodu
- Maszyny do lodów
- Maszyny do bitej śmietany
- Nadstawki chłodnicze
- Schładzarki szokowe
- Stoły chłodnicze
- Stoły mroźnicze
- Szafy do sezonowania mięsa
- Szafy chłodnicze
- Szafy mroźnicze
- Witryny chłodnicze
- Wytwornice lodu
- Zamrażarki skrzyniowe
-
Meble gastronomiczne
- Meble gastronomiczne Stalgast
- Meble nierdzewne od ręki
- Regały magazynowe chromowane
- Półki gastronomiczne
- Regały gastronomiczne
- Regały z tworzywa
- Szafki gastronomiczne wiszące
- Szafy gastronomiczne nierdzewne
- Meble do zmywalni
- Baseny gastronomiczne
- Blaty gastronomiczny ze zlewem
- Nierdzewne kosze na śmieci
- Separatory tłuszczu
- Stoły załadowcze do zmywarek
- Stoły gastronomiczne ze zlewem
- Umywalki gastronomiczne
- Stoły ze stali nierdzewnej
- Blaty gastronomiczne nierdzewne
- Stoły gastronomiczne centralne
- Stoły jezdne gastronomiczne
- Stoły gastronomiczne nierdzewne
- Stoły gastronomiczne wiszące
- Okapy gastronomiczne
- Nadstawki gastronomiczne
- Podstawy pod garnki
- Podstawy pod kloce masarskie
- Podstawy pod piece
- Podstawy pod zmywarki
- Pozostałe meble gastronomiczne
- Wózki gastronomiczne
- Ciągi kuchenne
-
Obróbka mechaniczna
- Kutry gastronomiczne (cuttry)
- Dzielarki i zaokrąglarki do ciasta
- Filtry oleju
- Kloce masarskie
- Kotleciarki gastronomiczne
- Krajalnice do chleba
- Krajalnice do wędlin i sera
- Maszyny do świeżego makaronu
- Miksery kuchenne
- Miksery planetarne
- Miksery ręczne
- Miksery uniwersalne
- Miksery spiralne
- Mieszarki do mięsa i farszu
- Roboty gastronomiczne wielofunkcyjne
- Nadziewarki do kiełbas
- Nadziewarki do pączków
- Obieraczki do ziemniaków
- Pakowarki próżniowe
- Worki i rolki do pakowarek
- Piły do kości
- Skubarki do drobiu
- Suszarki do żywności
- Szatkownice do warzyw
- Tarcze do szatkownic
- Tarcze do frytek
- Tarcze do kostek
- Tarcze do plasterków
- Tarcze do plasterków falistych
- Tarcze do słupków
- Tarcze do wiórków
- Zestawy tarcz do szatkownic
- Pozostałe tarcze do szatkownic
- Wilki do mięsa
- Wirówki do sałaty
-
Urządzenia grzewcze
- Bemary gastronomiczne
- Cyrkulatory Sous-Vide
- Czajniki gastronomiczne
- Frytownice
- Gofrownice gastronomiczne
- Naleśnikarki gastronomiczne
- Grille kontaktowe
- Grille wolnostojące
- Grille ogrodowe
- Kociołki do zup
- Kotły warzelne
- Kuchenki indukcyjne
- Kuchnie elektryczne
- Kuchnie gazowe
- Kuchnie gastronomiczne
- Lampy grzewcze do potraw
- Makaroniarki
- Maszyny do popcornu
- Maszyny do waty cukrowej
- Mikrofalówki gastronomiczne
- Opiekacze i salamandry
- Pasty do podgrzewaczy
- Parowniki DIM SUM
- Patelnie gazowe
- Patelnie uchylne i kotły
- Piece konwekcyjne
- Piece konwekcyjno-parowe
- Piece piekarskie
- Piekarniki
- Podgrzewacze do talerzy
- Podgrzewacze stołowe
- Pozostałe urządzenia grzewcze
- Płyty grillowe
- Rożna do kurczaków
- Sous-vide
- Taborety gastronomiczne
- Termosy gastronomiczne
- Tostery gastronomiczne
- Urządzenia do gotowania ryżu
- Urządzenia do hot-dog
- Warniki do wody i zaparzacze
- Zaparzacze do kawy
- Wędzarnie
- Witryny grzewcze
- Zmywalnia i higiena
- Okazje
-
Producenci
- Alpen Camping
- Alphatech by Lainox
- Alushelf
- Alwi
- AMERBOX
- Amitek
- Animo
- AP Polska
- Araven
- Arcoroc
- ART Quick Soda
- Bar Up
- Barmatic
- Bartscher
- Berto's
- Bormioli Rocco
- Bradley Smoker
- Bravilor Bonamat
- Brema Ice Makers
- Brita
- Byfal
- CAMBRO
- Carimali
- Caterina
- Ceado
- Ceky
- Chef de Cuisine
- Classeq
- Comas
- cookPro
- Cunill
- Cuppone
- Części
- Dalmec
- Degrenne
- Devran
- DIHR
- Elframo
- Eloma
- F. Dick
- Fama
- FCM
- Fiamma
- Fiesta
- Fine Dine
- FM Industrial
- Fresco
- Fricosmos
- Furmis
- Futurmat
- GAM
- Gastro-Tar
- Gastroprofit
- Gasztrometál
- GGF
- GMG
- GRAEF.
- GRAFEN
- Gredil
- Hallde
- Hamilton Beach
- Hamilton Beach Commercial
- Hendi
- Henkelman
- HOONVED
- Horeca Parts
- Hoshizaki
- Icematic
- Inoxtrend
- iSi
- Islaverde
- Kayser
- Kenwood
- Kitchen Aid
- Kocel
- KOPA
- KROMET
- La Felsinea
- LAVA
- Lavezzini
- Linden
- Lubiana
- LUND
- Ma-Ga
- Magister
- Master Frost
- Medgree
- Mega-M
- Meltem
- MENUMASTER
- Mijar
- Mix
- Moduline
- Monolith
- Moretti Forni
- Mosa
- mychef.
- Nayati
- Nino Cucino
- NTF
- Nuova Simonelli
- Ohaus
- Olis
- P21
- Paderno
- Panasonic
- Pasabahce
- Pavoni
- PizzaGroup
- Polgast
- POLYSCIENCE
- Potis
- Prisma Food
- Prismafood
- Quamar
- RAVANSON
- REDFOX
- Resto Quality
- Retigo
- Revolution
- Rilling
- RM GASTRO
- Robot Coupe
- RODO
- Roller Grill
- Sagi
- Sammic
- Samsung
- Sanelli
- Santos
- SAYL
- Silanos
- Sirman
- SPM
- Stalgast
- Stockel
- Sunnex
- Szron
- Tecfrigo
- Tecnoeka
- Thermo Future Box
- Tramontina
- Triangle
- Tribeca
- Ultra Power
- Unox
- Uyar
- Victor
- Victoria Arduino
- Victorinox
- Waring
- Watersystem
- WeGrill and more
- YATO
- Zernike
- Kalkulacja leasingu
- Dostawa
- Płatności
- Regulamin
- Raty/Leasing
- Promocje
- Kontakt
Piec statyczny Cook&Hold z wędzeniem 5xGN2/1 (10xGN1/1) Moduline FAB052E
Piec statyczny CookHold z wędzeniem 5xGN2/1 (10xGN1/1) Moduline FAB052E
- Kurier 0
- Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
- Kurier pobranie 30
- Kurier Express 35
Dane techniczne:
Wymiary(S/G/W): 725 x 780 x 995mm
Moc całkowita: 2950W
Zasilanie: 230 V 50/60 Hz
Rozstaw między prowadnicami: 75 mm
Pojemność: 5x GN2/1 (10x GN1/1)
Pojemność jedzenia: 46 kg
Waga: 87 kg
Parametry i wyposażenie standardowe:
Funkcje
Temperatura od 30 ° C do 160 ° C w modelach CHC-CHS-FAB.
Automatyczne programy gotowania, podzielone na 6 kategorii
produktów, stanowią doskonały punkt wyjścia do korzystania z pieca
Cook & Hold.
Ręczne ustawienie pieczenia i rejestracja receptury zapewniają
tradycyjną wygodę obsługi Szefa Kuchni.
Sekcja ulubionych programów, codzienne życie i doświadczenie zawsze
na wyciągnięcie ręki
Przepisy zawsze konfigurowalne i łatwe do przeglądania
Port USB: oprogramowanie, dane HACCP i przepisy zawsze na
wyciągnięcie ręki (opcjonalnie )
Programy gotowania można podzielić na 9 różnych faz, co pozwala
uzyskać wysoką wydajność w przetwórstwie żywności.
Funkcja Delta-T: możliwość regulacji różnicy temperatur między
komorą piekarnika a rdzeniem produktu, poprawienie kruchości mięsa i
zmniejszenie utraty wagi.
Niskie zużycie energii i idealna kontrola temperatury zapewniają
minimalne zużycie energii elektrycznej.
Układ odprowadzający nadmiar wilgoci zapobiega nadciśnieniu w komorze.
System samodiagnozy prawidłowego działania wszystkich
komponentów elektrycznych
System odprowadzania soków pozwala uniknąć użycia tacek do zbierania
ich we wnęce, zapobiegając w ten sposób niebezpieczeństwu
związanemu z obsługą gorących płynów
System blokowania drzwi zapobiega ryzyku niezamierzonego otwarcia
podczas cykli gotowania; otwarcie drzwi przerwało by delikatne cykle i
pogorszyło wyniki (opcjonalnie )
System mycia dopłata 4500,00 netto
Delikatne i kontrolowane ciepło produktów Moduline owija żywność
niemal jak koc, podczas gdy czas działa na aromaty i niezbędne składniki odżywcze.
Jest to starodawna metoda pieczenia w niskiej temperaturze, stosowana przez Moduline do jej zaawansowanych pieców statycznych. Metoda która nie atakuje włókien mięśniowych, ale przekształca je w naturalny sposób, podnosząc ich jakość, utrzymując ich miękkość i wreszcie, zmniejsza utratę ich wagi. Wynika to z układu statycznego, który wykorzystuje system ogrzewania na zewnątrz komory. Sterowany elektrycznie układ zaprojektowany został w celu uzyskania równomiernych i stabilnych temperatur.
Moduline oferuje również najbardziej wymagającym klientom system Delta-T (w wybranych modelach), do ustawienia poprawnej różnicy (Delta) między temperaturą komory a tą w rdzeniu żywności, utrzymując ją na stałym poziomie do cyklu trzymania dla dalszego dojrzewania: im mniejsza różnica, tym lepszy wynik końcowy.
Do tego dochodzi jeszcze wbudowany system wędzenia dzięki czemu jakość i aromat mięsa będzie nie do porównania z żadnym innym wyrobem. Piece z możliwością wędzenia to nowe i zaawansowane, profesjonalne urządzenia które łączą jakość i zalety
niskotemperaturowych pieców czyniąc możliwym, wędzenie na gorąco i na zimno.
Wszechstronne i innowacyjne rozwiązania umożliwiają tworzenie oryginalnych i kreatywnych receptur. Współgrają one zarówno z tradycyjną, jak i nowoczesną,
praktyczną i wydajną metodą pracy System ogrzewania DeliWarm wydłuża czas do
wysuszania żywności podczas utrzymywania jej w cieple po przygotowaniu dań.
Masz pytanie?
Biuro: 12 307 06 04
WhatsApp: 533 245 566
E-mail: sklep@gastroprofit.pl
Pn-Pt 8:00-16:00Dane producenta
Moduline
Wyzwolenia 21A
43-438 Brenna
Poland
791 002 100
firma@poziom21.pl