-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Mieszalniki do ciasta
- Akcesoria do pizzy
- Blachy do pizzy
- Deski pod pizze
- Łopaty do pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Zestawy urządzeń do pizzerii
- Akcesoria do transportowania pizzy
- Torby do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Akcesoria do toreb do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
- Chochle
- Cedzaki kuchenne
- Deski do krojenia
- Dozowniki, dyspensery, butelki do sosów
- Maszynki do makaronu
- Maszynki do ziemniaków
- Miarki kuchenne
- Młynki do przypraw
- Naklejki spożywcze HACCP
- Rękawice kuchenne
- Tace gastronomiczne
- Miski kuchenne
- Szatkownice ręczne
- Termometry kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Szpatuły kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Pojemniki GN
- Sita kuchenne
-
Zmywalnia i higiena
-

-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Mieszalniki do ciasta
- Akcesoria do pizzy
- Blachy do pizzy
- Deski pod pizze
- Łopaty do pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Zestawy urządzeń do pizzerii
- Akcesoria do transportowania pizzy
- Torby do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Akcesoria do toreb do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
- Chochle
- Cedzaki kuchenne
- Deski do krojenia
- Dozowniki, dyspensery, butelki do sosów
- Maszynki do makaronu
- Maszynki do ziemniaków
- Miarki kuchenne
- Młynki do przypraw
- Naklejki spożywcze HACCP
- Rękawice kuchenne
- Tace gastronomiczne
- Miski kuchenne
- Szatkownice ręczne
- Termometry kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Szpatuły kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Pojemniki GN
- Sita kuchenne
-
Zmywalnia i higiena
-
-
Piec statyczny Cook&Hold z wędzeniem 8x GN2/1 (16x GN1/1), Moduline FAB082E






Piec statyczny CookHold z wędzeniem 8x GN2/1 (16x GN1/1), Moduline FAB082E
Wpisz swój e-mail |
Oceny |
brak ocen
(Dodaj)
|
||||||
Przewidywana wysyłka | 21 dni | ||||||
Dostawa |
0
|
||||||
Dostępność |
Brak
|
Kod kreskowy | |
EAN |
MASZ PYTANIA? |
- OPIS
- OCENY (0)
Dane techniczne:
Wymiary(S/G/W): 725 x 780 x 1220mm
Moc całkowita: 2950W
Zasilanie: 230 V 50/60 Hz
Rozstaw między prowadnicami: 75 mm
Pojemność: 8x GN2/1 (16x GN1/1)
Pojemność jedzenia: 55 kg
Waga: 110 kg
Parametry i wyposażenie standardowe:
Funkcje
Temperatura od 30 ° C do 160 ° C w modelach CHC-CHS-FAB.
Automatyczne programy gotowania, podzielone na 6 kategorii
produktów, stanowią doskonały punkt wyjścia do korzystania z pieca
Cook & Hold.
Ręczne ustawienie pieczenia i rejestracja receptury zapewniają
tradycyjną wygodę obsługi Szefa Kuchni.
Sekcja ulubionych programów, codzienne życie i doświadczenie zawsze
na wyciągnięcie ręki
Przepisy zawsze konfigurowalne i łatwe do przeglądania
Port USB: oprogramowanie, dane HACCP i przepisy zawsze na
wyciągnięcie ręki (opcjonalnie )
Programy gotowania można podzielić na 9 różnych faz, co pozwala
uzyskać wysoką wydajność w przetwórstwie żywności.
Funkcja Delta-T: możliwość regulacji różnicy temperatur między
komorą piekarnika a rdzeniem produktu, poprawienie kruchości mięsa i
zmniejszenie utraty wagi.
Niskie zużycie energii i idealna kontrola temperatury zapewniają
minimalne zużycie energii elektrycznej.
Układ odprowadzający nadmiar wilgoci zapobiega nadciśnieniu w komorze.
System samodiagnozy prawidłowego działania wszystkich
komponentów elektrycznych
System odprowadzania soków pozwala uniknąć użycia tacek do zbierania
ich we wnęce, zapobiegając w ten sposób niebezpieczeństwu
związanemu z obsługą gorących płynów
System blokowania drzwi zapobiega ryzyku niezamierzonego otwarcia
podczas cykli gotowania; otwarcie drzwi przerwało by delikatne cykle i
pogorszyło wyniki (opcjonalnie )
System mycia dopłata 4500,00 netto
Delikatne i kontrolowane ciepło produktów Moduline owija żywność niemal jak koc, podczas gdy czas działa na aromaty i niezbędne składniki odżywcze. Jest to starodawna metoda pieczenia w niskiej temperaturze, stosowana przez Moduline do jej zaawansowanych pieców statycznych. Metoda która nie atakuje włókien mięśniowych, ale przekształca je w naturalny sposób, podnosząc ich jakość, utrzymując ich miękkość
i wreszcie, zmniejsza utratę ich wagi. Wynika to z układu statycznego, który wykorzystuje system ogrzewania na zewnątrz komory. Sterowany elektrycznie układ zaprojektowany został w celu uzyskania równomiernych i stabilnych temperatur. Moduline oferuje również najbardziej wymagającym klientom system Delta-T (w wybranych modelach), do ustawienia poprawnej różnicy (Delta) między temperaturą komory a tą w rdzeniu żywności,
utrzymując ją na stałym poziomie do cyklu trzymania dla dalszego dojrzewania: im mniejsza różnica, tym lepszy wynik końcowy. Do tego dochodzi jeszcze wbudowany system wędzenia dzięki czemu jakość i aromat mięsa będzie nie do porównania z żadnym innym wyrobem. Piece z możliwością wędzenia to nowe i zaawansowane, profesjonalne urządzenia które łączą jakość i zalety niskotemperaturowych pieców czyniąc możliwym,
wędzenie na gorąco i na zimno. Wszechstronne i innowacyjne rozwiązania umożliwiają
tworzenie oryginalnych i kreatywnych receptur. Współgrają one zarówno z tradycyjną, jak i nowoczesną, praktyczną i wydajną metodą pracy System ogrzewania DeliWarm wydłuża czas do wysuszania żywności podczas utrzymywania jej w cieple po przygotowaniu dań.
- Popularne
- Promocje
- Polecane
190.00
850.00
230.00
440.00
920.00
990.00
2600.00
2600.00
2600.00
450.00
450.00
450.00
340.00
340.00
340.00
3200.00
3200.00
3200.00
3200.00
3200.00
3200.00
3800.00
3800.00
3800.00
3500.00
3500.00
3500.00
2200.00
2200.00
2200.00
1400.00
1400.00
1400.00
800.00
800.00
800.00
1150.00
1150.00
1150.00