WhatsApp

Pojemnik GN 1/4-20 cm Budget Line | Hendi

Kod: 800553
Dostępność: duża ilość
38.32
38.32
36.4 36.4 cena z kodem: HEN5
Filtr:
Budget Line
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Poczta Polska, Żabka 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Pojemniki gastronomiczne GN należą do grupy podstawowych akcesoriów, bez których trudno sobie wyobrazić działalność w profesjonalnej gastronomii. Dzięki wykonaniu ze stali nierdzewnej, są one bardzo wytrzymałe. Można je stosować zarówno w urządzeniach chłodniczych takich jak mroźnie i lodówki oraz grzewczych jak bemary, piekarniki czy piece konwekcyjno-parowe. Szeroki wybór rozmiarów i głębokości pozwala na dopasowanie pojemników GN do indywidualnych potrzeb użytkownika.

CECHY:

  • Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • Bardzo solidna konstrukcja oraz zaokrąglone krawędzie pozwalające utrzymać czystość
  • Może być stosowany w lodówkach, piecach konwekcyjnych, bemarach, podgrzewaczach itp.
  • Odporność termiczna od -40°C do +300°C
  • Należy stosować wyłącznie pokrywy stalowe z serii Budget Line marki Hendi
  • Można myć w zmywarce
  • Możliwość piętrowania (oszczędność miejsca)
  • Posiada atest

 

Parametry:
Zdjęcie:
Katalogowe uniwersalne dla wszystkich rozmiarów
Ilość w opakowaniu (2):
1
Długość (mm):
265
Wymiary GN:
GN 1/4 (265x162 mm)
Seria:
Hendi Budget Line
Wysokość pojemnika GN:
200 mm / 20 cm
Objętość użytkowa (L):
5.5
Maksymalna objętość (L):
5.5
Szerokość (mm):
162
Wysokość (mm):
200
ProductMaterials:
Stainless steel
Rozmiar GN:
GN 1/4
ProductSummary:
The Hendi Budget Line GN 1/4 container is a must-have in every kitchen - a versatile solution for safe food storage. Suitable for use in convection ovens, refrigerators, bain-maries and chafing dishes. (2)

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Gwarancja: 2 lata

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: