WhatsApp
Infolinia 123070604
Zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.
Brak w magazynie

Szafa chłodnicza, monoblokowa, 490 l, podzielone drzwi, dotykowe sterowanie, Olis 1021004

Kod: 1021004

Szafa chłodnicza, monoblokowa, 490 l, podzielone drzwi, dotykowe sterowanie, Olis

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
28535.49
28535.49
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 21 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Dane techniczne:

Wymiary (S/G/W): 700 x 850 x 2080 mm

Wymiary wewnętrzne: 534 x 710 x 1480 mm

Pojemność: 490 l

Zakres temperatur: -2/+8

Moc elektryczna: 295 W

Zasilanie: 230 V

Klasa klimatyczna: 5

Klasa energetyczna: A

Parametry i wyposażenie standardowe:

Szafy w całości wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304

Tłoczone boki wewnętrzne wraz ze ślizgami

Energooszczędna uszczelka drzwi

Izolacja 85 mm CFC i HCFC bez zawartości poliuretanu

Czynnik chłodniczy TN = R134A / BT = R452A

Panel przedni można przechylać, w celu ułatwienia rutynowego czyszczenia skraplacza

Wnętrze szafy z zaokrąglonymi narożnikami dla łatwiejszego czyszczenie

Nowy elektroniczny dotykowy panel sterowania(wybór programu, ustawienia, ustawienie wilgotności, ustawienie temperatury)

Stopy o regulowanej wysokości 150 mm

Automatyczne odszranianie i kondensat gorącego gazu odparowanie

Drzwi z samozamykającymi się zawiasami

Oświetlenie LED i zamek montowane standardowo

Nadaje się do postawienia na podstawie/cokole

Monoblokowy agregat skraplający z parownikiem poza komorą chłodniczą

Wymuszony obieg powietrza z góry do dołu

Dostępne w klasie A dla modeli gazowych R290

Grubość boku 8,5 cm (7,5 cm dla modeli o połączonych temperaturach)

3 półki pokryte plastikiem (rislan)

System wentylowanego chłodzenia poprowadzony przez tylną ścianę

 

 

Parametry:
Wymiary (S/G/W)::
700 x 850 x 2080 mm
Zasilanie::
230 V
Pojemność::
490 l
Moc całkowita ::
295 W
Wymiary wew.::
534 x 710 x 1480 mm

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Olis
Wyzwolenia 21A
43-438 Brenna
Poland

791 002 100
firma@poziom21.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: