WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Wilk - maszyna do mielenia mięsa 700 kg/h | Sirman TC 32 Montana Full Control

Kod: 2010044

Wilk - maszyna do mielenia mięsa 700 kg/h, Sirman TC 32 Montana Full Control

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Przewidywana wysyłka: 14 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier pobranie 30,00 zł brutto
  • Kurier Express 35,00 zł brutto
22 326,83 zł netto
27 462,00 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Dane techniczne:

Wymiary (S/G/W): 564 x 1000 x 1170 mm

Moc całkowita: 2940 W/ 4KM

Zasilanie: 230 - 400 V

Wydajność: 700 kg/h

Waga: 90 kg

Standardowa płyta: ø 4,5 mm

Parametry i wyposażenie standardowe:

Konstrukcja ze stali nierdzewnej AISI 304.

Możliwy natrysk powłoki.

Wodoodporna przekładnia w kąpieli olejowej.

Układ mielenia:

Wykonany w całości ze stali nierdzewnej AISI 304

Przeznaczony do prac pod dużym obciążeniem

Optymalna wydajność urządzenia nawet podczas wielokrotnego przetwarzania produktów

Wydajność na godzinę: 3500 kg (możliwa)

Ilość nieprzetworzonego mięsa wewnątrz układu mielenia po zakończeniu cyklu roboczego: 50-90 g

Wybijak ze stali nierdzewnej

Unikalny, opatentowany system wykrywania płyt i nakrętek wieńcowych (CE)

Ślimak z hartowanej stali nierdzewnej

Szybki demontaż układu mielenia ułatwiający czyszczenie i utrzymanie czystości

Kwadratowa szyjka podająca usprawniająca cykle przetwarzania

Duży lej zsypowy o wymiarach 563x900x120 mm z wyłącznikiem bezpieczeństwa

Elementy sterujące ze stali nierdzewnej z ruchem wstecznym, stopień ochrony IP 67 (w przypadku wersji CE)

Samoostrzący się nóż ze stali nierdzewnej i płyta o grubości 4,5 mm

Popychacz produktów

Narzędzie do demontażu ślimaka i płyty

Instrukcja obsługi i konserwacji

PEŁNA KONTROLA do obsługi akcesoriów

Opcjonalnie:

Osłona przeciw bryzgowa ze stali nierdzewnej - 140 zł netto

Sterowanie za pomocą pedałów - 320 zł netto

Układ mielenia ze stali nierdzewnej 1/2 Unger - 1116 zł netto

Układ mielenia ze stali nierdzewnej Total Unger - 1432 zł netto

Narzędzie do mocowania / usuwania pierścienia - 86 zł netto

Blokada z zabezpieczeniem dla płyt powyżej 8 mm (system zabezpieczenia blokady wymagany w przypadku stosowania płyt z otworami powyżej 8 mm) - 1393 zł netto

Szeroki wybór płyt i noży

Większa taca podajnika (78 l) - 1116 zł netto

Film pokazowy urządzenia:

https://youtu.be/zcVHIdnv7hg

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Sirman
Twarda 12
86-065 Lisi Ogon
Poland

882054187
agogolewski@wamma.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: