WhatsApp

Wózek transportowy na pojemniki GN 1/1 530x325, 16 miejsc | 640010001 CookPRO

barcode Kod: 640010001
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
Brak w magazynie
568,29 zł netto
699,00 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Wózek transportowy na pojemniki GN 1/1 530x325, 16 miejsc | 640010001 CookPRO

Parametry urządzenia

  • Wymiary: 380x550x1735 mm
  • Ilość poziomów: 16
  • Przeznaczenie: GN 1/1 (530x325 mm)
  • Odległość między poziomami: 80 mm
  • Materiał wykonania: stal nierdzewna
  • 4 skrętne kółka, w tym dwa z hamulcami
  • Obustronna blokada pojemników
  • Solidne prowadnice

Wózki transportowe do pojemników GN

Pojemniki i tace GN 1/1 często wymagają przenoszenia z jednego miejsca na drugie, tak te z gotowymi daniami, jak i te, które dopiero będą wypełnione produktami i potrawami. Nie jest to problemem, jeżeli transportu wymaga jeden lub dwa takie pojemniki, ale w przypadku pracy z piecami konwekcyjnymi, dużą ilością produktów czy dowolnym innym miejscem, gdzie tac i GNów jest dużo, nieocenioną pomocą okazuje się wózek transportowy na pojemniki GN

Zwiększa on bezpieczeństwo i ergonomię pracy, pozwala na jednoczesne przewożenie nawet do 16 tac GN 1/1, można w nim również przewozić pojemniki GN o większej wysokości niż standardowe 20 mm dla tac. Oprócz pojemników o rozmiarach GN 1/1, do wózka można załadować wszelkie o szerokości 325 mm, więc także np. GN 1/2 będzie tutaj doskonale pasować!

Daje to ogromne możliwości konfiguracyjne i niebywale poprawia szybkość i higienę pracy. Pojemniki są obustronnie blokowane, by zabezpieczyć produkty przed przypadkowym wysunięciem się z solidnych prowadnic, a sam wózek posiada cztery skrętne kółka, z których dwa wyposażono w hamulce. Konstrukcja ze stali nierdzewnej jest bardzo solidna i odporna na odkształcenia i uszkodzenia mechaniczne.

Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

cookPro
Kwiatowa 26
55-330 Krępice/k.Wrocławia
Poland

71 356 91 33
info@sodapluss.pl

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×