WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

6x Restauracyjny Talerz Do Pizzy Blackboard Napoli Ø33 Cm Hendi 777855

Kod: 777855_6
Dostępność: duża ilość
212.16
212.16
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
W zestawie
Talerz Do Pizzy Blackboard Napoli 1 Sztuka Ø33 Cm Hendi 777855
6 szt.
35.36 35.36

6x Talerz do Pizzy Blackboard Napoli Ø33 cm Hendi 777855 - Zestaw Do Restauracji

Odkryj Talerz do Pizzy Blackboard Napoli Hendi 777855, wykonany z wyjątkowo wytrzymałej porcelany, idealny do profesjonalnego użycia w restauracjach i pizzeriach. Ten śnieżnobiały talerz o średnicy 33 cm, uzupełniony modnymi elementami kolorystycznymi, doskonale podkreśla wygląd i smak serwowanych dań.

Design i Funkcjonalność

Talerze Blackboard Napoli zostały zaprojektowane z myślą o estetyce i trwałości. Dekoracje wykonane pod szkliwem nie tylko dodają elegancji, ale również gwarantują bezpieczeństwo użytkowania w zmywarkach i kuchenkach mikrofalowych. Idealne połączenie stylu i praktyczności.

Profesjonalne Rozwiązanie dla Gastronomii

Wytrzymała porcelana, z której wykonany jest talerz, sprawdza się w trudnych warunkach profesjonalnego użycia. Śnieżnobiałe tło w połączeniu z modnymi kolorami tworzy wyjątkową prezentację dla każdego rodzaju pizzy, podnosząc standardy serwowania i estetykę w Twojej restauracji.

UWAGA:

  • Deska z pizzą stanowi element dekoracji i nie wchodzi w zakres dostawy
  • Cena dotyczy 6 sztuk talerzy
  • Opakowanie zbiorcze 6 sztuk lub wielokrotność
Parametry:

Talerz Do Pizzy Blackboard Napoli 1 Sztuka Ø33 Cm Hendi 777855

Ilość w opakow.::
6
Średnica (mm):
330
ProductMaterials:
Porcelana

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: