WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00
Brak w magazynie

Blender barowy 2l | 590020001 CookPRO

Kod: 590020001
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
479.63
479.63
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Paczkomat 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30

Blender barowy 2L cookPRO

Parametry urządzenia

  • Wymiary: 195x225x565 mm
  • Moc: 1.2 kW
  • Zasilanie: 230V
  • Wydajność: do 80 zbiorników na godzinę
  • Zakres prędkości obrotów: 23000-28000
  • Płynna regulacja obrotów w zakresie 23000-28000
  • Duży pojemnik o pojemności 2l
  • Waga: 5kg

Blender barowy 2l

Blender barowy cookpro to profesjonalne urządzenie barowe, które jest niezbędne w każdej restauracji czy barze. Umożliwia przygotowanie idealnie gładkich koktajli, kremów czy nawet pokuszenie orzechów bądź lodu. Działa szybko i sprawnie, a dzięki solidnej konstrukcji i wykonaniu jest inwestycją na wiele lat. Nie bez przyczyny jest to jeden z najlepiej sprzedających się urządzeń barowych w naszym sklepie. Przyciąga nie tylko efektywną pracą, ale także swoim ponadczasowym wyglądem, który uświetni każdą kuchnie.

Wydajność blendera

Blender gastronomiczny wyposażony jest w zbiornik o pojemności 2l, który umożliwia szybką obsługę większej grupy klientów. Dzięki elektronicznej regulacji obrotów w zakresie od 23000 do 28000 , blender można dostosować do własnych potrzeb i każdego rodzaju produktów. Ogromną zaletą tego sprzętu jest fakt, że w czasie godziny możliwe jest aż 80-o krotne załadowanie zbiornika i uzyskanie odpowiedniej konsystencji. Ma specjalnie wyprofilowane ostrza umożliwiające zawsze precyzyjne cięcie. Nie straszne mu są nawet najtwardsze orzechy czy inne twarde produkty. Ten profesjonalny blender to idealne urządzenie do krojenia, siekania, rozdrabniania, mielenia, kruszenia i mieszania. Z tym sprzętem można więc wszystko!

Blendery gastronomiczne działają długo i bezawaryjnie

Dzięki zastosowaniu wytrzymałych materiałów i najnowocześniejszych technologii blender ten jest najwyższej klasy urządzeniem. Prawidłowe użytkowanie i przestrzeganie pewnych zasad podanych przez producenta gwarantuje długą i bezawaryjną prace urządzenia. Pojemnik w którym blenduje się produkty wykonany jest z odpornego na uderzenia i uszkodzenia mechaniczne tworzywa. Dodatkowo jego pokrywka z racji faktu, że jest ona najbardziej narażona na wszelkie upadki, została wzmocniona i wykonana z niełamiącego się materiału.

Nie da się ukryć, że jest to sprzęt, który sprawdzi się w każdej sytuacji i w każdym miejscu. Zniesie zawrotne tempo w restauracjach, barach szybkiej obsługi i w każdym innym lokalu serwującym koktajle, drinki, kremy, musy czy popularne ostatnio shake i smoothe.

Wydajne blendery dla każdego

Blender barowy cookpro jest bardzo prostym w obsłudze urządzeniem, dlatego też sprawdzi się zarówno w kuchni profesjonalistów, jak i każdego początkującego kucharza. Dzięki manualnej regulacji obrotów i prostemu panelowi obsługi, korzystanie z niego sprawia przyjemność. Dodatkowo dla ułatwienia pracy użytkowników, blender został wyposażony w korek wlewowy, który umożliwia dodawanie składników w każdym momencie pracy urządzenia. Jest to bardzo wygodne i przemyślane rozwiązanie, które sprawdza się w każdym lokalu.

Dla zwiększenia bezpieczeństwa nóżki w blenderze ochronione są antypoślizgowym tworzywem, które zapobiega niekontrolowanemu przesuwaniu się urządzenia. Zmniejsza to ryzyko upadku blendera z blatu. Dodatkowo, aby zapobiec wszelkiego rodzaju spięciom, wszystkie elementy konstrukcji blendera wykonane są z wodoodpornych materiałów, które są precyzyjnie połączone, dzięki czemu nie ma możliwości dostania się wody do wnętrza urządzenia.

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

cookPro
Kwiatowa 26
55-330 Krępice/k.Wrocławia
Poland

71 356 91 33
info@sodapluss.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: