WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Kuchenka mikrofalowa 23L, elektroniczna | Menumaster

Kod: 6120002

Kuchenka mikrofalowa 23l elektroniczna 1000 W

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
2255.22 2407.11 -6%
2255.22 2407.11 -6%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
2407.11 2407.11
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 14 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Paczkomat 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Charakterystyka produktu:

Kuchenka mikrofalowa 6120002, to certyfikowane urządzenie do zastosowań komercyjnych, testowana zgodnie z najwyższymi standardami przemysłowymi, wymaganymi przez większość towarzystw ubezpieczeniowych oraz inspektorów bezpieczeństwa żywności (przełącznik blokady bezpieczeństwa testowano 4-krotnie dłużej niż w standardowych kuchenkach). Skonstruowana dla wymagań środowiska przygotowywania żywności, użytkowania przez wiele osób i dla różnych temperatur otoczenia. Kuchenka jest lepiej dostosowana do szybkiego podgrzewania potraw i zapewnia lepsze wyniki jakościowe produktu. Kuchenka prosta w obsłudze oraz łatwa w użytkowaniu. Posiada samoobsługowy programator czasowy typu Electronic Control, będący 60-minutowym zegarem sterującym z podświetlanym ekranem LCD, 10 przyciskami dotykowymi i informacyjną sygnalizacją dźwiękową zakończenia cyklu/ procesu. Panel sterowania oferuje bezpośredni dostęp do 20 programów (pięć stopni mocy, trzy stopnie gotowania dla jednego ustawienia), przygotowanych dla poszczególnych rodzajów menu i znacznie ułatwiających przygotowywanie dań. Przyciski zgodnie ze standardem ADA, posiadają specjalne oznakowania, umożliwiające obsługę kuchenki osobom niepełnosprawnym wzrokowo, tzn. niedowidzącym lub niewidomym. 1000 W mocy wyjściowej magnetronu, rozprowadzana jest tu za pomocą anteny z dołu w celu zapewnienia równomiernej dystrybucji ciepła. Kuchenkę zaopatrzono w trwałe drzwiczki z hartowaną szybą i uchwytem do ich otwierania. Wewnętrzne komory posiada oświetlenie, zapewniające podgląd jej zawartości przez szybę bez potrzeby otwierania drzwiczek kuchenki. Obudowę, drzwi oraz jej wnętrze, wykonano ze stali nierdzewnej. Zapewnia to łatwość czyszczenia, a także korzystnie wpływa na estetyczny i profesjonalny wygląd urządzenia. Certyfikowana przez TUV, kuchenka spełnia lub przekracza standardy bezpieczeństwa i higieny ETL, EU oraz CE, przewidziane dla komercyjnych kuchenek mikrofalowych.

Wymiary zewnętrzne

  • Długość/ Szerokość kuchenki: 508 mm,
  • Głębokość wraz z klamką: 419 mm,
  • Wysokość klamki/ uchwytu: 41 mm,
  • Głębokość z otwartymi drzwiami: 737 mm,
  • Wysokość całkowita: 311 mm.

Wymiary wnętrza/ komory

  • Długość/ Szerokość: 330 mm,
  • Głębokość kuchenki: 330 mm,
  • Wysokość wewnętrzna: 197 mm.
  • Kąt otwierania drzwiczek, max.: 90°.
  • Pojemność użytkowa: 23 litry.
  • Maksymalna średnica talerza: 305 mm.
  • System sterowania: panel dotykowy.
  • Moc znamionowa urządzenia: 1500 Watt.
  • Moc wyjściowa/ piekarnika: 1000 Watt.
  • Maksymalny pobór prądu: 7,3 A.
  • Napięcie zasilania: 230 V/ 50 Hz.
  • Waga urządzenia: 13,6 kg.

Parametry i wyposażenie standardowe:

  • łatwy w użyciu panel sterowania
  • 20 programów ułatwiających gotowanie
  • automatyczne przeliczenie programu dla kilku porcji
  • panel sterowania ze znakami w języku Brailla
  • transparentne drzwi i oświetlone wnętrze pozwalają obserwować produkt w trakcie pracy urządzenia
  • 23l. pojemności, pozwala na użycie 30cm talerza
  • obudowa i wnętrze wykonane ze stali nierdzewnej
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

MENUMASTER
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: