
-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Urządzenia
- Bemary gastronomiczne
- Cyrkulatory Sous-Vide
- Czajniki gastronomiczne
- Frytownice
- Gofrownice i naleśnikarki
- Grille kontaktowe
- Grille wolnostojące
- Kociołki do zup
- Kotły warzelne
- Kuchenki indukcyjne
- Kuchnie gastronomiczne
- Lampy grzewcze do potraw
- Makaroniarki
- Maszyny do popcornu
- Maszyny do waty cukrowej
- Mikrofalówki gastronomiczne
- Opiekacze i salamandry
- Pasty do podgrzewaczy
- Parowniki DIM SUM
- Patelnie gazowe
- Patelnie uchylne i kotły
- Piece gastronomiczne
- Podgrzewacze do talerzy
- Podgrzewacze stołowe
- Pozostałe
- Płyty grillowe
- Rożna do kurczaków
- Sous-vide
- Taborety
- Termosy
- Tostery gastronomiczne
- Urządzenia do gotowania ryżu
- Urządzenia do hot-dog
- Warniki do wody, zaparzacze
- Wędzarnie
- Witryny grzewcze
- Akcesoria chłodnicze
- Chłodziarki barowe
- Dystrybutory do napojów
- Dystrybutory do lodów
- Granitory
- Komory chłodnicze i mroźnicze
- Lodówki na próbki HACCP
- Łuskarki do lodu
- Maszyny do lodów
- Maszyny do bitej śmietany
- Nadstawki chłodnicze
- Saladetty
- Schładzarki szokowe
- Stoły chłodnicze
- Stoły mroźnicze
- Szafy do sezonowania mięsa
- Szafy chłodnicze
- Szafy mroźnicze
- Witryny chłodnicze
- Wytwornice lodu
- Zamrażarki skrzyniowe
- Filtry oleju
- Kloce masarskie
- Kotleciarki gastronomiczne
- Krajalnice do chleba
- Krajalnice do wędlin i sera
- Marynowarki
- Maszynki do mielenia mięsa
- Maszyny do świeżego makaronu
- Mieszalniki, miksery, roboty kuchenne
- Nadziewarki do kiełbas
- Nadziewarki do pączków
- Obieraczki do ziemniaków
- Pakowarki próżniowe
- Worki, rolki do pakowarek
- Piły do kości
- Skubarki do drobiu
- Suszarki do żywności
- Suszarki i polerki
- Szatkownice do warzyw i tarcze
- Wilki do mięsa
- Wirówki do sałaty
-
Akcesoria
-
Bar
-
Meble gastronomiczne
-
Wyposażenie pizzerii
- Wyposażenie kebaba
-
Higiena
- Promocje
-
-
Opiekacz gazowy rożen na 90 kurczaków - dwurzędowy


Wysyłka | 3-21 dni | ||||||
Dostawa |
0
|
||||||
Dostępność |
W sprzedaży
|
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamów telefonicznie: 12 307 11 81
Masz pytanie? |
- Opis
- Szybki kontakt
Opiekacze gastronomiczne gazowe z serii OGD charakteryzują się bardzo niskim zużyciem energii w przeliczeniu na jednego kurczaka. Zalecane są szczególnie do małych lokali. Zaletą tego opiekacza jest mozliwość opiekania jednocześnie całego wsadu, ale również daje on możliwość zakładania poszczególnych widelców w różnych odstępach czasowych. Uzyskujemy przez to możliwość upieczenia kurczaków na poszczególnych widelcach w dowolnych odstępach czasu. Konstrukcja opiekacza została wykonana ze stali nierdzewnej kwasoodpornej (0H18N9) w taki sposób aby maksymalnie wyeliminować wystające elementy łączące na przykład śruby czy nity. Pozwala to na dużo łatwiejsze utrzymanie czystości opiekacza, zgodnie z zaleceniami HACCP w tym zakresie.
- Szerokość: 1320 mm
- Wysokość: 1670 mm
- Głębokość: 550 mm
- Moc zainstalowana: 37 kW
- Ilość palników: 8 szt.
- Ilość kur na widelcu: 6 szt.
- Masa opiekacza: 100 kg
- Napięcie zasilania: 230 lub 400 V
- Zużycie gazu: 3.00 kg/h
- Czas pieczenia: około 100 min. w zależności od wagi produktu
- Produkt polski
Zadzwoń: 12 307 11 81
Doradcy są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17.
Napisz e-mail: sklep@gastroprofit.pl
Na wszystkie wiadomości odpowiadamy zwykle w ciągu kilku godzin w dni robocze.
- Najczęściej kupowane
- Gazetka promocyjna
- Polecane przez klientów