• Piec do pizzy gazowy / gazowy + drewno, Rotondo 100 cm | Ceky F10RG

Numer katalogowy: 7020150

Piec do pizzy gazowy/ gazowy + drewno, Rotondo 100cm, F10RG, Ceky

81931.28 -33% 54600.00
szt. Do schowka
Wysyłka 21 dni
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty 0
Kurier express 29.99
Dostępność W sprzedaży

Zamów telefonicznie: 12 307 11 81

Masz pytanie?

Dane techniczne:

  • Wymiary(A/B/C/D/E/H): 145 x 140 x 98 x 120 x 120 x 185 cm
  • Waga netto: 1200 kg
  • Średnica wewnętrzna pieca: 100cm
  • Ilość pizz: 5 (30cm)
  • Godzinna produkcja: 84 pizze

Parametry i wyposażenie standardowe:

  • Metalowa podstawa pod piec
  • Wszystkie piece są podstawowo pomalowane na czarno i pokryte warstwą przeciw korozji
  • Inteligentnie wykorzystuje przestrzeń.
  • Ten piec to idealne rozwiązanie dla każdego, kto chce jak najlepiej wykorzystać dostępną przestrzeń w swojej restauracji. Jego zakrzywiony kształt można umieścić w narożniku, a otwór pieca można ustawić w najbardziej dogodnym kierunku. Szef kuchni zawsze będzie mógł pracować tak efektywnie, jak to tylko możliwe, bez konieczności wybierania kompromisu między atrakcyjnym piecem a wydajnością.
  • Ścianę przednią można ozdobić za pomocą wyboru z naszej standardowej sekcji krycia. Tylną część można wykończyć jednym ze szlachetnych materiałów z naszej linii gioiello, aby stworzyć innowacyjny, nowoczesny design.

Jak wszystkie nasze piece, ten piec może być zasilany:

  • Z drewnem
  • Z gazem tylko z Ceky Burner
  • Przy połączeniu drewno / gaz tylko z palnikiem Ceky

Główne zalety okrągłego kształtu wynikają z jak najefektywniejszego wykorzystania dostępnej przestrzeni. Możliwość obrócenia otworu pieca pozwala projektantowi wybrać najbardziej inteligentne umiejscowienie bez ograniczania wewnętrznej pojemności pieca.

  • KOPUŁA I POWIERZCHNIA KUCHENNA W CAŁOŚCI WYKONANE Z CEGŁY OGNIOTRWAŁEJ.
  • Materiały pieczone w piecu w temperaturze 1200 ° C (2192 ° F) dla doskonałej retencji i dystrybucji ciepła.
  • RĘCZNIE WYKONANE.
  • Dbałość o każdy szczegół. Cegła po cegle, profesjonalni rzemieślnicy używają tych samych tradycyjnych technik, które uczyniły pizzę znanym daniem na całym świecie.
  • EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA I ZUŻYCIE PALIWA ZREDUKOWANE DO MINIMUM.
  • Niezrównana retencja ciepła i maksymalna efektywność energetyczna dzięki wysoce efektywnej izolacji.
  • PODWÓJNE ZASILANIE (OPCJONALNIE).
  • Oprócz spalania drewna, piece Ceky mogą być również zasilane gazem lub w trybie kombinowanym gaz + drewno
  • BEZ KONSERWACJI.
  • Struktura pieca i użytych materiałów nie wymagają konserwacji ani rutynowych prac.
  • TRWAŁOŚĆ I NIEZRÓWNANA WYDAJNOŚĆ.