WhatsApp

Pojemnik termoizolacyjny STANDARD GN1/1 20l | cookPRO 240010009

barcode Kod: 240010009
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Wysyłka: 2 dni
Dostawa:
19,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Paczkomat 19,00 zł brutto
  • Kurier 22,00 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
Brak w magazynie
191,91 zł netto
236,05 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Listwa magnetyczna z hakami 300 mm, 3 haki | 870050001 CookPRO

  • Wymiary zewnętrzne:390x595x180mm
  • Wymiary wewnętrzne:330x535x120mm
  • Pojemność:20l

 

POJEMNIKI TERMOIZOLACYJNE EPP

Dzięki swoim cechom jak doskonałe właściwości izotermiczne, bardzo mały ciężar własny, higieniczny materiał idealnie nadaje się do transportu posiłków i produktów spożywczych. Pojemniki wykonane ze spienionego polipropylenu. EPP jest materiałem, który dzięki swoim właściwościom jak wytrzymałość, odporności na uszkodzenia, lekkości i żywotności, używany i nieodzowny jest od dziesięcioleci w przemyśle samochodowym. Pojemniki izotermiczne dzięki swoim doskonałym właściwościom optymalnie nadają się do zastosowania w przedziale temperatur od -40st.C do +120st.C, a dzięki minimalnej utracie temperatury świetnie nadają się do transportu wrażliwych posiłków i produktów spożywczych. Nie pochłaniają obcych zapachów i smaków są odporne na działanie kwasów organicznych i tym samym spełniają wszelkie obowiązujące normy sanitarne- również te stawiane przed długim transportem (spełniają standardy HACCP). Pojemniki z EPP z oferty Soda Pluss mogą być myte w zmywarkach gastronomicznych, gorącą wodą lub wyparzane parą wodną. W takim przypadku należy strumień wody dozować ostrożnie, aby nie uszkodzić powierzchni pojemnika czy też jego części. Temperatura wody lub pary wodnej nie może przekroczyć 100st.C. Aby podczas transportu lub przechowywania w magazynie nie przemieszczały się w magazynie, pojemniki można piętrować gdyż idealnie do siebie pasują. Wybór pojemników termoizolacyjnych z oferty Soda Pluss to właściwa decyzja jeśli chodzi o jakość za atrakcyjną cenę.

Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

cookPro
Kwiatowa 26
55-330 Krępice/k.Wrocławia
Poland

71 356 91 33
info@sodapluss.pl

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×