Dlaczego gastroprofit.pl?

wygodne płatności


szybka wysyłka

WhatsApp
  • Profesjonalna Naleśnikarka Elektryczna Podwójna Cookpro 591000002

Kod: 591000002
2019.35
2019.35
szt. Do schowka
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
Paczkomat 0
Kurier pobranie 10
Dostępność Średnia ilość
EAN 5905186041500
Zadzwoń 123 07 06 04

Naleśnikarka elektryczna podwójna CookPRO 591000002

Profesjonalna naleśnikarka to świetne urządzenie idealne do przygotowywania okrągłych, równych naleśników. Jest to produkt spełniający wszelkie normy współczesnej gastronomii i doskonale nadaje się do restauracji, barów mlecznych, bufetów czy też do kuchni domowej. Użyta do budowy podstawy stal nierdzewna odznacza się wytrzymałością na uszkodzenia mechaniczne, rdzę i jest bardzo trwała. Nie odkształca się pod wpływem wysokiej temperatury, a jej czyszczenie jest znacznie ułatwione.

Dane techniczne

  • Wymiary: 860x490x235 mm
  • Średnica płyty grzewczej: 400 mm
  • Moc: 2x3 kW
  • Zasilanie: 230V
  • Materiał wykonania: Stal nierdzewna, płyta żeliwna z powłoką teflonową
  • Waga: 42,5 kg

Specyfikacja urządzenia do naleśników

  • Gładka powierzchnia płyty żeliwnej pokrytej powłoką teflonową
  • Płynna regulacja temperatury: 50-300°C
  • Zabezpieczenie termiczne
  • Szpatułka do rozprowadzania ciasta na płycie w zestawie
  • Profesjonalna naleśnikarka do gastronomii

Płyta naleśnikarki i wydajność

Okrągła płyta grzewcza wykonana jest z żeliwa, które pokryto powłoką teflonową. Dzięki temu naleśnikarka oddaje ciepło równomiernie i pozwala na dokładne przygotowywanie produktu, który nie przylega do powierzchni pracy. Wykorzystanie tego materiału pozwala na równomierne rozprowadzanie temperatury, a powłoka jest odporna na uszkodzenia i zadrapania. Pozwala to na przygotowywanie zawsze tak samo gładkich i pysznych naleśników.
Naleśnikarka cookPRO posiada automatyczną kontrolę temperatury, dzięki czemu urządzenie zachowuje stałą temperaturę i zapewnia grzanie na najwyższym poziomie. Nie musimy martwić się o wahania w tej kwestii i możemy być pewni, że produkt będzie serwowany za każdym razem w taki sam, idealnie wysmażony sposób. Wskaźnik gotowości mówi nam, kiedy produkt osiąga zadaną temperaturę. Pod powierzchnią grzewczą umieszczono wysuwaną półkę, w której można przechowywać albo półprodukty, albo dołączoną do maszyny szpatułkę do rozprowadzania ciasta, lub też gotowe naleśniki. Zwiększa to ergonomię pracy, co jest nieocenione przy dużej produkcji naleśników.
Dwie płyty grzewcze pozwalają na intensywną pracę przy produkcji i są one niezależne od siebie - w okresie zmniejszonego ruchu możemy stosować tylko jedną stronę naleśnikarki, a także w sposób płynny regulować temperatury obu płyt niezależnie od siebie, przygotowując naleśniki o różnym stopniu wysmażenia.
Imię i nazwisko
E-mail
ZAPYTAJ O PRODUKT