WhatsApp

Profesjonalna Płyta Grillowa Gastronomiczna 6,5kW Bartscher 1152263

Kod: 1152263
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
8505.70
8505.70
8080.41 8080.41 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 4 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0

Seria 650 - seria urządzeń gastronomicznych do profesjonalnej kuchni. Wyróżnia się optymalnym wykorzystaniem energii, niezwykłą wydajnością urządzeń oraz wysokim komfortem czyszczenia. Dzięki modułowej budowie zapewnia łatwość łączenia i elastyczność w zakresie rozmieszczenia. Urządzenie zostało w całości wykonane ze stali chromowo-niklowej 18/10.

- Szerokość powierzchni do smażenia: 395 mm
- Ilość stref grzewczych: 1
- Wersja powierzchni do smażenia: Gładkie
- Rodzaj zapłonu: Zapłon Piezo
- Seria: 650
- Zakres temperatury od: 80 °C
- właściwości: pojemnik na tłuszcz ,Osłona przeciwbryzgowa
- Rodzaj gazu: Gaz płynny ,Dysze do gazu ziemnego dołączone do zestawu
- Moc przyłączeniowa: 6.5 kW
- Materiał powierzchni do smażenia: Stal
- Termostat bezpieczeństwa: Tak
- W zestawie: 1 skrobak do czyszczenia
- Tryb pracy: Gaz
- Typ: Urządzenie nastolne
- Materiał: CNS 18/10
- Głębokość powierzchni do smażenia: 515 mm
- Zakres temperatury do: 280 °C

Parametry:
Szerokość.:
400.0
Wysokość.:
295.0
Głębokość.:
650.0
Szerokość powierzchni do smażenia:
395 mm
Wersja powierzchni do smażenia:
Gładkie
Materiał powierzchni do smażenia:
Stal
Głębokość powierzchni do smażenia:
515 mm
Materiał:
CNS 18/10
Tryb pracy:
Gaz
Właściwości:
pojemnik na tłuszcz ,Osłona przeciwbryzgowa
Moc przyłączeniowa:
6.5 kW
Ważna wskazówka:
-
Typ:
Urządzenie nastolne
Termostat bezpieczeństwa:
Tak
Seria:
650
Rodzaj gazu:
Gaz płynny ,Dysze do gazu ziemnego dołączone do zestawu
Zakres temperatury od:
80 °C
Zakres temperatury do:
280 °C
Rodzaj zapłonu:
Zapłon Piezo
W zestawie:
1 skrobak do czyszczenia
Ilość stref grzewczych:
1

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: