WhatsApp
Kup taniej produkty HENDI i POLGAST z kodem rabatowym IDZIEJESIEN.
Tylko przez  Timer

Profesjonalna Płyta Grillowa Gastronomiczna 6,5kW Bartscher 1152263

Kod: 1152263
Dostępność: Wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
8463.38
8463.38
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 4 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0

Seria 650 - seria urządzeń gastronomicznych do profesjonalnej kuchni. Wyróżnia się optymalnym wykorzystaniem energii, niezwykłą wydajnością urządzeń oraz wysokim komfortem czyszczenia. Dzięki modułowej budowie zapewnia łatwość łączenia i elastyczność w zakresie rozmieszczenia. Urządzenie zostało w całości wykonane ze stali chromowo-niklowej 18/10.

- Szerokość powierzchni do smażenia: 395 mm
- Ilość stref grzewczych: 1
- Wersja powierzchni do smażenia: Gładkie
- Rodzaj zapłonu: Zapłon Piezo
- Seria: 650
- Zakres temperatury od: 80 °C
- właściwości: pojemnik na tłuszcz ,Osłona przeciwbryzgowa
- Rodzaj gazu: Gaz płynny ,Dysze do gazu ziemnego dołączone do zestawu
- Moc przyłączeniowa: 6.5 kW
- Materiał powierzchni do smażenia: Stal
- Termostat bezpieczeństwa: Tak
- W zestawie: 1 skrobak do czyszczenia
- Tryb pracy: Gaz
- Typ: Urządzenie nastolne
- Materiał: CNS 18/10
- Głębokość powierzchni do smażenia: 515 mm
- Zakres temperatury do: 280 °C

Parametry:
Głębokość powierzchni do smażenia:
515 mm
Głębokość.:
650.0
Ilość stref grzewczych:
1
Materiał:
CNS 18/10
Materiał powierzchni do smażenia:
Stal
Moc przyłączeniowa:
6.5 kW
Rodzaj gazu:
Gaz płynny ,Dysze do gazu ziemnego dołączone do zestawu
Rodzaj zapłonu:
Zapłon Piezo
Seria:
650
Szerokość powierzchni do smażenia:
395 mm
Szerokość.:
400.0
Termostat bezpieczeństwa:
Tak
Tryb pracy:
Gaz
Typ:
Urządzenie nastolne
W zestawie:
1 skrobak do czyszczenia
Ważna wskazówka:
-
Wersja powierzchni do smażenia:
Gładkie
Właściwości:
pojemnik na tłuszcz ,Osłona przeciwbryzgowa
Wysokość.:
295.0
Zakres temperatury do:
280 °C
Zakres temperatury od:
80 °C
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: