WhatsApp

Stół Nierdzewny Gastronomiczny 110x60x85 Polgast 101116

Kod: POL-101116
Dostępność: produkcja na zamówienie - towar nieprefabrykowany
1065.30 1610.23 -34%
1065.30 1610.23 -34%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
1610.23 1610.23
1012.03 1012.03 cena z kodem: POL5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 10 dni
Dostawa:
0
  • Kurier gratis 0
  • Kurier pobranie - wymagana przedpłata 20% wartości zamówienia 50

CECHY PRODUKTU:

  • Wysokiej jakości stół gastronomiczny wykonany ze stali nierdzewnej AISI 430 (możliwość AISI 304)
  • Blat roboczy o grubości 40 mm wzmocniony laminowaną płytą wodoodporną, charakteryzuje się dużą wytrzymałością (min. 70 kg/m2)
  • Stabilna spawana konstrukcja zapewnia długotrwałą i bezproblemową eksploatację nawet w trudnych warunkach panujących w kuchni gastronomicznej
  • Grubość blachy #0,8 mm (możliwość #1,2 mm)
  • Nogi wykonane z profilu 40x40 mm z regulowanymi w zakresie +/- 15 mm stopkami, dzięki czemu możliwe jest odpowiednie wypoziomowanie mebla
  • Tylne nogi są standardowo cofnięte o 100 mm względem krawędzi blatu umożliwiając tym samym dosunięcie mebla pod ścianę
  • Rant tylny o wysokości 40 mm pomaga utrzymać czystość i zachować higienę

WYMIARY:

  • A=szerokość
  • B=głębokość
  • h=wysokość

WAŻNE INFORMACJE:

  • Materiał: stal nierdzewna
  • Nasze meble posiadają atest respektowany przez Sanepid
  • Produkt dopuszczony do kontaktu z żywnością
  • Dla zachowania właściwości nierdzewnych należy regularnie czyścić i pielęgnować mebel środkami dedykowanymi do stali nierdzewnej
  • Kod produktu: 101
Parametry:
Status:
Produkcja na zamówienie
Zdjęcie:
Katalogowe - może przedstawiać inny rozmiar
Wysokość - H.:
85 cm
Szerokość - A:
110 cm
Głębokość - B:
60 cm

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Szukasz innego rozmiaru? Planujesz zakup mebli nierdzewnych? 

Napisz przez formularz kontaktowy. Przygotujemy ofertę dopasowaną do Twoich potrzeb!

image

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: