WhatsApp

Taboret Gazowy Top Line 14 Kw Gaz Ziemny Stalgast 773035

Kod: 773035
Dostępność: mała ilość
2537.68
2537.68
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
  • konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej
  • wyposażony w palnik 14 kW
  • płomień pilotowy palnika
  • zabezpieczenie przeciwwypływowe
  • redukcja mocy palników do 1/3 (płomień oszczędnościowy)
  • przystosowany do dużych garnków o ø 450 do 500 mm
  • regulowane nóżki (+/- 20 mm)
  • podane wymiary WxDxH są całkowite

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Zużycie gazu G25.3:
.m3/h
Zużycie gazu G20:
0,52m3/h
Zużycie gazu G27:
0,58m3/h
Zużycie gazu G30:
0,86kg/h
Zużycie gazu G31:
0,85kg/h
IP:
24
Przystosowane do gazu:
G20(2E;2H) 20mbar
Model - zawór "0":
TG-1.14,0.3.00.0
Model - zawór "2":
TG-1.14,0.3.00.2
Nr certyfikatu gaz MTIC:
GAR1450CT0010
Urządzenie dostosowane do kraju:
PL, DE, FR, GB, ES, CZ, SK
Wysokość - H.:
394mm
Głębokość - D:
639mm
Szerokość - W:
567mm
Katalog:
Stalgast
Zasilanie.:
gaz
Moc elektryczna:
0kW
Moc gazowa:
14kW
Masa:
27kg
Częstotliwość:
-----Hz
Napięcie zasilania [V]:
-----V

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
  • Gwarancja: 2 lata
  • Ważna informacja: Urządzenia gazowe, elektryczne 400V i 230V bez fabrycznej wtyczki, zmywarki i inne urządzenia podłączane do sieci wodnej muszą być zainstalowane przez wykwalifikowanego serwisanta. Poświadczeniem jest protokół wystawiony pisemnie przez technika. Urządzenia wymagające stałego podłączenia do wody muszą zostać wyposażone w zmiękczacz wody. Brak spełnienia powyższych warunków powoduje utratę gwarancji. Gwarancja obowiązuje wyłącznie na terytorium Polski. Lista autoryzowanych serwisów dostępna u sprzedawcy po podaniu kodu pocztowego i nazwy miejscowości.

Dane producenta

Stalgast
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: