WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Witryna chłodnicza przeszklona 382L | Gastroprofit 1070050

Kod: 1070050

Witryna chłodnicza przeszklona poj. 382 l

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
4723.50
4723.50
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Dane techniczne:

  • Wymiary(S/G/W): 620x630x1935 mm
  • Wykonanie: obudowa lakierowana proszkowo, drzwi przeszklone
  • Pojemność użytkowa [l]: 382
  • Zakres temperatur [°C]: 0 ... 10
  • Czynnik chłodniczy: R-600
  • Moc przyłączeniowa [W]: 225
  • Zużycie energii [kWh/doba]: 1,94
  • Zasilanie [V]: 230

Parametry i wyposażenie standardowe:

  • estetyczny wygląd: biała lekko błyszcząca obudowa i czarna rama drzwi.
  • elektroniczne sterowanie z regulacją temperatury od 0 do 10°C
  • pięć półek, które można dowolnie regulować
  • niskie zużycie energii elektrycznej tylko 1,94kWh/24h
  • automatyczne odszranianie oraz samoczynne odparowywanie skroplin
  • witryna posiada zamek do drzwi
  • dwa kółka transportowe ułatwiają przestawianie witryny
  • witryna posiada oświetlenie wewnętrzne oraz podświetlany panel reklamowy
  • cicha praca agregatu
  • izolacja wykonana z ekologicznej pianki poliuretanowej o grubości 50mm
  • Przeszklona szafa/witryna chłodnicza z drzwiami otwieranymi o poj. użytkowej 382 litry z obudową metalową malowaną proszkowo na kolor biały.
  • Urządzenie wyposażone jest w chłodzenie nawiewowe (wymuszone wentylatorem).
  • Witryna idealna do niewielkiej przestrzeni, doskonale nadaje się do różnego rodzaju punktów gastronomicznych tj. sklepy, bary, pizzerie, kawiarnie, fast-food'y, puby itp..
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

P21
Wyzwolenia 21A
43-438 Brenna
Poland

791 002 100
firma@poziom21.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: