Dlaczego gastroprofit.pl?

wygodne płatności


szybka wysyłka

WhatsApp
  • ZESTAW: naleśnikarka + gofrownica + syfon do śmietany | Hendi

Kod: 212028_212103_588024
Filtr
Zestaw syfon + naboje
Kolor/Wzór
Brak w magazynie
2500.00
2500.00
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
Poczta Polska, Żabka 0
Kurier pobranie 10
Kurier Express 35
Dostępność Brak
EAN 5905915995531
Zadzwoń 123 07 06 04

NALEŚNIKARKA:

Naleśnikarka elektryczna firmy Hendi to urządzenie, które doskonale sprawdza się w punktach z naleśnikami i goframi, a także w kawiarniach, barach i wszystkich innych miejscach serwujących naleśniki. Solidne wykonanie urządzenia gwarantuje bezproblemową eksploatację.

Gładka płyta grzewcza urządzenia jest wykonana z emaliowanego żeliwa. Naleśnikarka posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem. Termostat pozwala na regulację temperatury w zakresie od 50 st. C do 300 st. C, dzięki czemu bez problemu można dopasować ustawienia do rodzaju ciasta. Prezentowany model jest wyposażony w szufladkę o wymiarach 400x320x30 mm do przechowywania przyborów, dzięki czemu zmniejsza się ilość zajmowanego przez urządzenie miejsca. W komplecie znajduje się szpatuła do rozprowadzania ciastaPłyta robocza ma średnicę 400 mm i jest pokryta powłoką ceramiczną zapewniającą nieprzywieranie ciasta do jej powierzchni. Z tego względu należy zachować szczególną ostrożność podczas czyszczenia urządzenia, tak aby nie uszkodzić powierzchni ochronnej. Zaleca się nieużywanie ostrych narzędzi. Naleśnikarka elektryczna Hendi posiada atest dopuszczający ją do kontaktu z żywością i może być stosowana w profesjonalnej gastronomii.

Najważniejsze parametry:

  • Wymiary (mm): 450x485x(H)220
  • Zasilanie: 230 V
  • Moc: 3 kW
  • Regulacja temperatury: od 50 st. C do 300 st. C
  • Posiada atest

;amp ;amp ;feature

GOFROWNICA:

Gofrownica elektryczna Hendi 212103 to kompaktowe urządzenie odpowiednie do każdego rodzaju profesjonalnej gastronomii. Dzięki płycie roboczej podzielonej na 2 części, pozwala na jednoczesne przygotowanie 2 gofrów o wymiarach 16x10x3 cm. Jest to obecnie najpopularniejszy rozmiar gofrów. Żeliwna płyta urządzenia doskonale przewodzi ciepło, dzięki czemu gofry są wypieczone równo. Powierzchnia płyty jest pokryta powłoką nieprzywierającą, ułatwiającą zdejmowanie gotowego produktu. Termostat umożliwia płynną regulację temperatury w zakresie od 50 st. C do 300 st. C. Obudowa urządzenia jest wykonana ze stali nierdzewnej. Pokrywa posiada izolowany uchwyt umożliwiający bezpieczne podnoszenie. Wyjmowana rynna na resztki ciasta pomaga zachować higienę. Gofrownica elektryczna Hendi 212103 posiada atest dopuszczający ją do kontaktu z żywnością i może być stosowana w profesjonalnej gastronomii.

Najważniejsze parametry:

  • Regulacja temperatury od 50 st. C do 300 st. C
  • Możliwość przygotowania 2 gofrów jednocześnie
  • Obudowa ze stali nierdzewnej
  • Rozmiar gofra: 16x10x3 cm
  • Rozmiar urządzenia: 48x32x(H)22,6 cm
  • Moc: 1,5 kW
  • Zasilanie: 230 V
  • Posiada atest
  • Waga: 28 kg

SYFON DO BITEJ ŚMIETANY:

Syfon do bitej śmietany Hendi Profi Line 1l to proste i uniwersalne urządzenie, pozwalające na przygotowanie pysznej bitej śmietany, kremów, musów lub sosów zarówno w warunkach profesjonalnych jak i domowych. Dzięki zastosowaniu syfonu wyposażonego w różne końcówki, możliwe jest dekorowanie deserów i innych potraw w najbardziej finezyjny sposób. Urządzenie jest bezpieczne i bardzo proste w obsłudze.

Syfon do bitej śmietany jest w całości wykonany ze stali nierdzewnej. W komplecie znajdują się 3 stalowe końcówki oraz szczoteczka do czyszczenia. Dzięki wytrzymałej konstrukcji, urządzenie nadaje się zarówno do zimnych deserów jak i gorących kremów czy sosów. Zapewnia bezproblemową pracę w temperaturze do nawet 70 stopni C.

Do syfonu ze stali nierdzewnej Hendi Profi Line 1l należy stosować uniwersalne i tanie naboje napełnione gazem N2O, czyli popularnym podtlenkiem azotu. Jest to całkowicie bezpieczny gaz o krótkotrwałym działaniu. Jeden nabój wystarcza do przygotowania około 0,5l bitej śmietany. Urządzenie posiada atest dopuszczający do kontaktu z żywnością i może być stosowane w profesjonalnej gastronomii oraz do użytku domowego.

Sposób użycia: odkręć głowicę od butli, następnie wlej do 1l schłodzonej śmietany kremówki, posłódź cukrem pudrem, zakręć głowicę na butli i wymieszaj zawartość kilkoma energicznymi ruchami. Wbij nabój z gazem N2O, wstrząśnij syfonem 3-4 razy. Dozuj za pomocą wybranej końcówki dekoracyjnej.

Najważniejsze parametry:

  • materiał wykonania: stal nierdzewna
  • pojemność: 1l
  • wymiary (mm): śr. 98x330 (h)
  • w komplecie 3 stalowe końcówki i szczoteczka do czyszczenia
  • można myć w zmywarce

Wykonany ze stali nierdzewnej syfon do bitej śmietany Hendi Profi Line 1l  to idealne urządzenie zarówno do użytku w profesjonalnej gastronomii jak również przydatny sprzęt w domowej kuchni. Jest doskonałym pomysłem na prezent. Niewielkie wymiary, estetyczny wygląd oraz szeroki zakres zastosowań - to wszystko sprawia, że jest to obecnie najpopularniejszy model na rynku.

Imię i nazwisko
E-mail
ZAPYTAJ O PRODUKT