WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Kebab Opiekacz Gazowy Do Kebaba Grill Potis Gd4 Gaz Butlowy + Osłony Boczne

Kod: 777540_PT0052
Dostępność: mała ilość
4783.96
4783.96
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
W zestawie
Osłony Koncentrujące Ciepło Do Potis Gd4 - Oryginalne Części Potis
1 kpl.
653.25 653.25
Opiekacz do Kebaba Gyrosa 4-Palnikowy Gazowy Potis Gd4 Na Gaz Butlowy
1 szt.
4130.71 4130.71

Kebab gazowy Potis GD4 na gaz butlowy + osłony boczne

  • W komplecie taca na tłuszcz o wymiarach 550x550x50 mm oraz osłony boczne
  • Wyposażony w promienniki z termoparą zabezpieczającą o wymiarach 645x185 mm
  • Ilość promienników: 4
  • Urządzenie dostosowane do pracy na gazie propan-butan (G30)
  • Długość sztycy: 895 mm
  • Wsad: 70 kg
  • Urządzenia gazowe muszą być podłączone przez osoby z uprawnieniami
  • Średnica talerza dolnego 195 mm

image

Czy wiesz że?

Marka Potis to niekwestionowany lider wyposażenia kebabów. Większość renomowanych lokali serwujących popularny kebab pracuje na urządzeniach niemieckiej marki Potis. Gastroprofit jako autoryzowany dystrybutor sprzętu firmy Potis (od 2008 roku) specjalizuje się w sprzedaży i serwisie tych urządzeń. 

Jaki opiekacz do kebaba wybrać? Marka Potis - lider sprzętu do kebaba.

Od ponad 40 lat, urządzenia do kebaba firmy Potis cieszą się ogromną popularnością. Niemiecka precyzja, doświadczenie, a także solidne wykonanie oraz materiały najwyższej jakości - to wszystko sprawia, że grille gazowe i elektryczne Potis można dziś znaleźć we wszystkich największych sieciach lokali serwujących kebab. Prosta konstrukcja sprawia, że obsługa związana z codzienną eksploatacją jest bardzo łatwa, a brak skomplikowanych elementów znacząco zmniejsza ryzyko usterki urządzenia. Dodatkowym atutem jest atrakcyjna cena, za którą otrzymujemy sprzęt czołowego producenta.

Parametry:

Opiekacz do Kebaba Gyrosa 4-Palnikowy Gazowy Potis Gd4 Na Gaz Butlowy

Rodzaj gazu:
G30 (propan-butan)
Wysokość - H.:
1120mm
Głębokość - D:
590mm
Szerokość - W:
510mm
Materiał.:
Stal nierdzewna
Katalog:
Potis
Długość - L:
640mm
Zasilanie.:
gaz
Moc gazowa:
14kW

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Potis
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: