WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Profesjonalna Zmywarka Do Garów i Tac 400V Z Dozownikiem i Pompą Spustową

Kod: GZ100
Dostępność: mała ilość
19094.00
19094.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Kurier Express 35

Profesjonalna Zmywarka Do Garów i Tac 400V Z Dozownikiem i Pompą Spustową

Zmywarka GZ100 to duże urządzenie przeznaczone do barów, lokali gastronomicznych i hoteli, w których do zmywania jest spora ilość naczyć. Dość obszerna komora umożliwia mycie dużych naczyń np. garnków. Zmywarka posiada wyjątkowo prosty i przejrzysty elektroniczny panel sterowania.

Zalety zmywarki:
- Konstrukcja ze stali nierdzewnej i zbiornik AISI 304 (18/10)
- Dwuwarstwowa konstrukcja
- Podwójne drzwi i zawiasy
- Tłoczona wanna
- Nierdzewny filtr wanny
- Nierdzewne filtry pompy
- Wyposażona we wszystkie zabezpieczenia
- Automatyczne funkcje
- Dostęp od przodu do wszystkich elementów ułatwiających czyszczenie i konserwację urządzenia
- 2 dozowniki (płynu myjącego i płuczącego)
- Urządzenie przeciwpieniące
- 4 cykle mycia: 60/120/180/240 (sek.)
- Obrotowe ramiona myjące (górne i donle)
- Regulowany termostat bojlera
- Pompa zwiększająca ciśnienie dopływy wody
- Kontrolki pracy i grzania
- Termostop
- Solenoid do gorącej wody
- Pompa spustowa

Dane techniczne:

- Wymiary (zamknięta) [cm]:65x82x155
- Wymiary (otwarta) [cm]:65x134,7x155   
- Sterowanie: elektroniczne
 - Pojemność wanny [l]: 40   
- Moc grzałek wanny [kW]: 3x1,5   
- Pojemność bojlera [l]: 8   
- Moc grzałek boilera [kW]: 7,6   
- Moc pompy myjącej [kW]: 2x0,55   
- Zużycie wody [litrów/1 cykl]: 3   
- Moc [kW]: 7,32   
- Zasilanie [V]: 400   
- Pompa spustowa: tak

- Rozmiar kosza: 550x550 (mm)
- Zużycie wody: 3L/Cykl
- Wysokość otworu drzwi: 550 (mm)

- Waga: 142 kg

Wyposażenie standardowe:
- 1 kosz na tace 550x550 (mm)
- 1 kosz do garnków 550x550 (mm)
- 1 siatka wspornikowa ze stali szlachetnej do koszy 565x685 (mm)

Garnek i taca widoczne na zdjęciu sprzedajemy oddzielnie.

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Szron
Marcina Kasprzaka 6,
91-083 Łódź
Poland

509302778
allegro@szron.eu

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: