WhatsApp
Brak w magazynie

Woreczki moletowane do pakowarek listwowych Sous Vide 15x30cm | cookPRO 030020006

Kod: 030020006
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
76.15
76.15
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
20
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Kurier pobranie 30

Woreczki moletowane do pakowarek listwowych Sous Vide 15x30cm | cookPRO 030020006

  • Wykonana z folii o gęstości 105 mikronów
  • Idealnie znajdują zastosowanie w gotowaniu metodą SOUS VIDE
  • Opakowanie 100szt.

 

Sous vide to metoda gotowania całych potraw lub wybranych jej składników, włożonych w specjalnych, szczelnie zamkniętych foliowych woreczkach. Następnie umieszcza się je w cyrkulatorze, w wodzie o temperaturze nieprzekraczającej 100 stopni Celsjusza. Technika ta, do niedawna stosowana głównie w drogich restauracjach, cieszy się coraz większym zainteresowaniem całej branży gastronomicznej. Do przyrządzania dań w próżni konieczne są woreczki molekularne, teraz dostępne w naszej ofercie.

 

Woreczki molekularne - niezbędne do gotowania w próżni

 Smak potraw gotowanych sous vide cenią nie tylko profesjonalni kucharze, ale przede wszystkim klienci. W odpowiedzi na zapotrzebowanie związane z rosnącą popularnością gotowania w próżni, oferujemy naszym klientom specjalne woreczki molekularne. W przypadku zgrzewarek listwowych (bezkomorowych), w których worek wsuwany jest w listwę zgrzewającą, stosowane są worki moletowane, nazywane też strukturalnymi, posiadające perforowane ścianki. Poniżej przedstawiamy praktyczne woreczki do pakowarek listwowych o wymiarach 15x30 cm, pakowane po 100 sztuk.

 

Nowy wymiar smaku i aromatu dzięki sous vide

 Woreczki molekularne do gotowania w technice sous vide umożliwiają termiczną obróbkę żywności w zgodzie z ideą tak zwanego slow cooking. Metoda ta pozwala wydobyć pełnię smaku i aromatu z jedzenia, serwowanego gościom lokali gastronomicznych. Jednocześnie pokarmy te nie tracą swojej wagi, objętości oraz soczystości, co ma miejsce przy tradycyjnej obróbce cieplnej.

 

Praktyczne woreczki molekularne

 Prezentowane przez nas woreczki molekularne wykonane zostały z wytrzymałej folii o gęstości 105 mikronów. Są one idealne kompatybilne z pakowarkami listwowymi, w których poddaje się obróbce termicznej mięso, wędliny, ryby, sery oraz szereg innych produktów spożywczych.. Oferowane woreczki poddane zostały niezbędnym kontrolom jakości, które wykazały, że są bezpieczne dla żywności z którą mają kontakt. Dodatkowo, woreczki molekularne do sous vide wyróżniają się świetną przeźroczystością i wysokimi parametrami zgrzewania, zapewniającymi maksymalną szczelność przygotowywanych produktów.

Zamknięta w woreczku molekularnym żywność zyskuje doskonały smak, aromat oraz zachowuje woje wartości odżywcze. Przekonaj się o tym, zamawiając już dziś wytrzymałe woreczki do pakowarek listwowych o wymiarach 15x30 cm. Zapraszamy!

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Dane producenta

cookPro
Kwiatowa 26
55-330 Krępice/k.Wrocławia
Poland

71 356 91 33
info@sodapluss.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: