WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604
Brak w magazynie

Profesjonalna Suszarka Do Grzybów Żywności Mięsa Owoców Dehydrator 10 Sitek Hendi 229026

Kod: 229026
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
1080.06
1080.06
1026.06 1026.06 cena z kodem: HEN5
Warianty
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Profesjonalna Suszarka Do Żywności Grzybów 10 Poziomów Hendi 229026

Wysokiej jakości profesjonalna suszarka do żywności wyposażona w aż 10 rusztów. Solidna obudowa wykonana ze stali nierdzewnej. Posiada timer z regulacją do 24 godzin. Umożliwia regulację temperatury w zakresie 35 st. C do 75 st. C.

Specyfikacja dehydratora Hendi 229026:

  • Najwyższa jakość wykonania
  • Urządzenie może być stosowane w profesjonalnej gastronomii
  • Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • Przeznaczone do suszenia owoców, warzyw, ziół, mięsa, ryb, itp.
  • Cyfrowy panel sterowania
  • Timer z możliwością regulacji do 24 godzin, w odstępach co 30 minut
  • Regulacja temperatury od +35°C do +75°C, z gradacja co 5 stopni
  • Ciepłe powietrze rozprowadzane przy pomocy cichego wentylatora zapewnia równomierny efekt suszenia, bez konieczności obracania tac
  • W zestawie znajduje się 10 rusztów ze stali nierdzewnej o wymiarach 395x395 mm
  • Ruszty równomiernie rozmieszczone, łatwe do wyjęcia i czyszczenia
  • Transparentne drzwi umożliwiają obserwację procesu suszenia
Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
1000
Długość (mm):
417
Cecha:
10 tac
Szerokość (mm):
535
Wysokość (mm):
430
ProductMaterials:
PP (Polypropylene);Stainless steel
ProductSummary:
Hendi Profi Line functional food dehydrator is perfect for drying mushrooms, fruit, vegetables and herbs. This appliance enables dehydrated food keep its nutritional values as well as unique smell and taste for a long time.
ProductTempRangeTo:
75
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: