WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Profesjonalna Zmywarka Gastronomiczna Kapturowa Z Pompą Hendi 231340

Kod: 231340
Dostępność: duża ilość
13119.00
13119.00
12463.05 12463.05 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 30 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Profesjonalna Zmywarka Gastronomiczna Kapturowa Z Pompą Hendi 231340

Wysokiej jakości, profesjonalna zmywarka kapturowa przeznaczona do restauracji, hoteli, firm cateringowych itp. Charakteryzuje się niespotykaną w tej półce cenowej jakością wykonania i doskonałymi parametrami mycia.

Specyfikacja zmywarki kapturowej Hendi

  • Niezwykle prosta w użyciu, utrzymaniu w czystości a nawet serwisowaniu
  • Idealna do mycia talerzy, sztućców, szkła, kubków, tac, pojemników GN 1/1
  • Sterowanie elektroniczne
  • Maksymalna wysokość mytych talerzy 400 mm
  • Maksymalna wysokość mytego szkła 395 mm
  • Dotykowy, elektroniczny panel sterowania
  • Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Górne i dolne ramiona myjące i płuczące ze stali nierdzewnej
  • Unoszenie kaptura ułatwione dzięki wbudowanym sprężynom
  • Ilość/długość cykli mycia: 3/60 s, 120 s, 240 s
  • Wydajność: 60, 30, 15 koszy/h
  • Zużycie wody na 1 cykl mycia 2-3 l (w zależności od ciśnienia wody w sieci)
  • Temperatura wody myjącej 60°C
  • Temperatura wody płuczącej, wyparzającej 85°C
  • Pojemność i moc bojlera 13,5 l / 7,5 kW
  • Pojemność i moc wanny 68 l / 6,0 kW
  • Moc pompy myjącej 1,5 kM
  • Elektroniczne termometry wody oddzielnie dla bojlera oraz wanny
  • Termostat bezpieczeństwa dla bojlera do +105°C
  • Termostat bezpieczeństwa dla wanny do +99°C
  • Współczynnik szczelności pompy: IP 44 FUNKCJE:
  • Program myjący komorę zmywarki
  • Możliwość płukania zimną wodą szczególnie przydatny przy myciu szkła
  • System „THERMO-PROTECTOR" zapobiegający płukaniu zimną wodą
  • 8-punktowy system autodiagnostyczny
  • Funkcja „SOFT START" uruchamianie pompy wody przy niższym ciśnieniu i stopniowe jej podnoszenie, aby nie uszkodzić delikatnych naczyń
  • Drzwi z mikrowyłącznikiem pracy przy uniesionym kapturze
  • Funkcja ECO zmniejszająca pobieranie energii elektrycznej w przypadku gdy urządzenie nie jest używane dłużej niż 15 minut 
  • Możliwa narożna instalacja zmywarki
  • Podłączenie wody: 3"
  • Regulowane nóżki ze stali nierdzewnej w zakresie od 100 do 150 mm
  • Waga: 131,5 kg
  • Wymiary (mm): 750x880x1390/1830 (h)
  • Moc: 8,6 kW
  • Zasilanie: 400 V
  • Posiada atest

WYPOSAŻENIE ZMYWARKI HENDI:

  • 1 kosz uniwersalny na szkło 500x500x(H)105 mm
  • 1 kosz z bolcami na talerze głębokie i płytkie w układzie 5x8 szt., 500x500x(H)105 mm
  • 1 koszyk na sztućce 110x110x(H)130 mm
  • Dozownik nabłyszczacza
  • Przystosowanie do montażu dozownika detergentu (śruba w tylnej ściance wanny - opcja)
  • Wąż doprowadzający wodę dł. 1,5 m, z przyłączem 3" gwint wew.
  • Wąż spustowy
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: