WhatsApp

Syfon Do Bitej Śmietany Isi Zielony 0,5l + Naboje N2O 50 Sztuk 500054

Kod: 500054_500017
Dostępność: mała ilość
371.78
371.78
Profesjonalne Naboje Do Syfonu Do Bitej Śmietany iSi 50 szt Stalgast 500017
Filtr:
Naboje
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
W zestawie
Profesjonalne Naboje Do Syfonu Do Bitej Śmietany iSi 50 szt Stalgast 500017
1 szt.
91.7 91.7
Syfon Do Bitej Śmietany Isi Creative Whip Premium Zielony 0.5l Isi 500054
1 szt.
280.08 280.08

Syfon Do Bitej Śmietany Isi Zielony 0,5l + Naboje N2O 50 Sztuk 500054

  • idealne rozwiązanie dla kawiarni, pubów, cukierni, lodziarni, restauracji oraz cateringu
  • niezbędne do przygotowywania potraw kuchni molekularnej
  • przystosowany do pracy z zimnymi produktami
  • proste w obsłudze oraz niezawodne
  • możliwe wcześniejsze przygotowanie bitej śmietany oraz sosów w syfonach i przetrzymywanie ich w chłodni nawet do kilku dni
  • rekomendujemy używać nabojów firmy ISI
  • głowica wykonana ze stali nierdzewnej z silikonową nakładką
  • sposób użycia: wlać 0.5 litra śmietany kremówki (30%), wbić 1 nabój, wstrząsnać syfonem; zaleca się wcześniejsze schłodzenie syfonu i śmietany (do ubicia 1 litra należy użyć 2 naboje)
  • pasują naboje ISI Professional
  • w komplecie 3 końcówki ze stali nierdzewnej: gwiazdka, tulipan i prosta
  • silikonowa osłona nierdzewnej butelki dla wygody pracy
  • 50 naboi iSi Professional w komplecie
Parametry:

Profesjonalne Naboje Do Syfonu Do Bitej Śmietany iSi 50 szt Stalgast 500017

Informacja dodatkowa:
Naboje jednorazowe - po zużyciu zutylizuj
Katalog:
iSi

Syfon Do Bitej Śmietany Isi Creative Whip Premium Zielony 0.5l Isi 500054

Katalog:
iSi
Pojemność - V:
0.5l
Mycie w zmywarce:
tak

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: