WhatsApp

Zmywarka Do Profesjonalnej Gastronomii Baru 50x50 Komplet Stalgast 801506

Kod: GP00035_801506
Dostępność: średnia ilość
6299.00 6900.00 -9%
6299.00 6900.00 -9%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
6200 6200
Koniec za:
Kolor/Wzór
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Zmywarka Do Profesjonalnej Gastronomii Baru 50x50 Komplet Stalgast 801506

Jeśli szukasz uniwersalnej zmywarki gastronomicznej z funkcją wyparzarki, nasza oferta jest dla Ciebie idealna. Kupując prezentowany zestaw, otrzymujesz kompletne urządzenie wraz z akcesoriami dodatkowymi: podstawą, koszami, uzdatniaczem, dozownikami, a tylko teraz z dodatkowym GRATISEM w postaci zapasu soli do uzdatniacza wody.

Specyfikacja zmywarki gastronomicznej

  • Polska konstrukcja
  • Wykonana ze stali nierdzewnej
  • Funkcja wyparzania
  • Zmywarka przystosowana do mycia talerzy, szkła, tac i pojemników GN 1/1
  • Czas trwania cyklu 120 lub 180 sek.
  • Max. wysokość mytych naczyń 320 mm
  • Urządzenie powinno mieć zamontowany uzdatniacz wody w celu ochrony przed osadzaniem się kamienia
  • Sterowanie elektromechaniczne
  • Kontrolki temperatury pracy bojlera i komory
  • 2 pary ramion myjąco-płuczących (góra/dół)
  • Zużycie wody 2,5 l/cykl
  • Kosze 500x500 mm

W zestawie otrzymujesz:

  • Zmywarkę wraz z dedykowaną pod ten model podstawą
  • Zmiękczacz wody minimalizujący osadzanie kamienia - inne hurtownie tego nie mają!
  • Dozownik płynu myjącego (już zamontowany)
  • Dozownik płynu nabłyszczającego (już zamontowany)
  • Kosz do talerzy + Kosz uniwersalny + Pojemnik na sztućce
  • Zapas płynu myjącego 10 litrów (zalecany przez producenta)
  • Zapas płynu płuczącego 5 litrów (zalecany przez producenta)
  • GRATIS: zapas soli do zmiękczacza wody

Co musisz zrobić, by zacząć korzystać z urządzenia?

Po otrzymaniu dostawy sprawdź, czy nic nie jest uszkodzone. Jeśli nie, można zainstalować urządzenie. Wskazane jest skorzystanie z pomocy wykwalifikowanego montażysty z uprawnieniami do podłączania urządzeń elektrycznych. Instalator ma możliwość ustawienia urządzenia do pracy z gniazdka 1-fazowego (230V) bądź 3-fazowego (400V). Procedura jest opisana w instrukcji sprzętu. Następnie zaleca się regulację dozowników, by uzyskać optymalne efekty mycia i płukania. Wpływa to także na późniejszą ekonomię eksploatacji. Jeśli chcesz skorzystać z autoryzowanego serwisu, zwróć się do nas z prośbą o namiar do najbliższego serwisu.

Parametry:
Wysokość - H.:
835mm
Głębokość - D:
665mm
Szerokość - W:
565mm
Materiał.:
Stal nierdzewna
Katalog:
Stalgast
Napięcie - U:
400/230V
Moc elektryczna:
4,9/3,9kW
Długość cyklu pracy:
120/180sek

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Stalgast
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: