WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604
Brak w magazynie

Zmywarka wyparzarka gastronomiczna HOONVED CE 60

Kod: 11030021

Zmywarka z 2 dozownikami, HOONVED CE 60

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
13858.95
13858.95
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 7-14 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Dzięki innowacyjnemu systemowi mycia i płukania z ramionami myjącymi MPH, zapewnia doskonałe osiągi i wysoką wydajność. Zmywarka CE jest idealnym sprzymierzeńcem tych, którzy szukaj wydajnego produktu wysokiej jakości w każdym obszarze roboczym, wpasuje się do każdego miejsca, każda z 4 cyklami mycia.

OPIS:
  • Konstrukcja samonośna z drobno szczotkowanej stali nierdzewnej
  • Drzwi z podwójnymi ściankami i przeciwwagą
  • Ergonomiczny wytłoczony uchwyt
  • Górny zaokrąglony panel sterowania
  • Wizualizowane temperatury (mycia i płukania) na wyświetlaczu cyfrowym
  • Wielofunkcyjny przycisk START
  • 4 cykle z personalizacją czasu i temperatury
  • Status cyklu wskazany za pomocą alfanumerycznego odliczania
  • Autodiagnostyka za pomocą kodów ukazująca status maszyny 
  • Innowacyjny system mycia i płukania MPH
  • Górne i dolne ramiona myjące wykonane ze stali nierdzewnej
  • Regulowane ramiona myjące
  • System szybkiego uwalniania ramion
  • Wyjmowane dysze płuczące
HIGIENA:
  • Samoczyszcząca się tłoczona wanna wodna z zaokrąglonymi krawędziami
  • Ramiona myjące łatwe do czyszczenia
  • Prowadnice kosza z polerowanej stali nierdzewnej z blokadą
BEZPIECZEŃSTWO:
  • Niskie napięcie P.C.B. 
  • Magnetyczny wyłącznik drzwiowy przerywa cykl pracy w przypadku otwarcia drzwi 
  • Blokada bojlera poprzez „dynamiczną" regulację, aby zapewnić prawidłową temperaturę płukania  
SPECYFIKACJA:
  • Wymiary zewnętrzne: (S/G/W) mm 600x625x820 h
  • Wymiary kosza: 500x500 mm
  • 4 cykle mycia: 120-180-240-480 sec
  • Pojemność zbiornika wanny: 21 l / Moc grzałek: 2000 W
  • Pojemność zbiornika bojlera: 7,5 l / Moc grzałek: 5000W(7000W)
  • Zużycie wody: 3,5 l/ cykl
  • Moc pompy myjącej: 450W
  • Moc: 5450W (7450W)
  • Zasilanie: Multipower
  • Wydajność: do 1500 szklanek/h / do 500 naczyń/h
WYPOSAŻENIE:
  • Zestaw koszy
  • Dozownik płynu nabłyszczającego
  • Dozownik płynu myjącego
OPCJE:
  • Pompa odpływowa
  • Dodatkowe nachylone kosze
  • Wbudowany uzdatniacz wody
  • Innowacyjny Break Tank System
 
 
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

HOONVED
Wyzwolenia 21A
43-438 Brenna
Poland

791 002 100
firma@poziom21.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: