WhatsApp
HENDI, Eka, Prismafood powyżej 500 PLN – rabat z kodem HENDI_KWSkorzystaj z okazji! 
Zadzwoń: 123070604

Piec konwekcyjno-parowy 20x GN 1/1 | Inoxtrend Professional

Piec konwekcyjno-parowy 20x GN1/1, dotykowe sterowanie, Inoxtrend Professional Gastro

barcode Kod: 8010163
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Wysyłka: na zamówienie
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
Brak w magazynie
45 719,33 zł netto 53 036,00 zł -14%
56 234,78 zł brutto 65 234,28 zł -14%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
53 036,00 zł netto 65 234,28 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Dane techniczne:

  • Wymiary(S/G/W): 860 x 998 x 1860 mm
  • Moc całkowita: 36,7 kW
  • Zasilanie: 400 V (58 A)
  • Pojemność: 20x GN1/1
  • Zakres temperatur: 30-270oC
  • Rozstaw prowadnic: 70 mm

Parametry i wyposażenie standardowe:

  • Dotykowy panel sterowania
  • Pojemność 250 posiłków
  • Sposób wytwarzania pary - natryskowy
  • Gorące powietrze - zakres temperatur - 30-270oC
  • Combi (gorące powietrze z parą) - zakres temperatur - 30-240oC
  • Gotowanie - zakres temperatur - 30-130oC
  • Automatyczne programy gotowania - możliwość stworzenia 1000 programów z 20 etapami
  • Dwie prędkości wentylatora z autorewersem - do wyboru
  • Program T - zakres temperatur - 1-150oC
  • Wentylacja normalna lub półstatyczna
  • Zarządzanie czasem gotowania podzielonym przez poziomy
  • Sonda termiczna - zakres temperatur - 20-99oC

Automatyczne mycie za pomocą płynów

  • Wentylator umieszczony z tyłu komory
  • Wodoodporna komora gotowania z zaokrąglonymi krawędziami ze stali nierdzewnej AISI 304;
  • Grzałka wykonana ze stali nierdzewnej Incoloy 800;
  • Izolacja termiczna komory gotowania z włókna ceramicznego;
  • Panel sterujący montowany bezpośrednio na drzwiach, zewnętrzne wymiary urządzenia są niezwykle kompaktowe.
  • Klamka o opatentowanej konstrukcji: łatwa do otwarcia nawet przy zajętych obu rękach.
Parametry:
Zasilanie::
400 V
Pojemność::
20 x GN 1/1
Moc całkowita ::
37 kW
Wymiary(S/G/W)::
860 x 998 x 1860 mm

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Inoxtrend
3-go Maja 8
05-080 Izabelin k/Warszawy
Poland

22 752 25 18
eurogast@eurogast.pl

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×