WhatsApp
Brak w magazynie

Piec konwekcyjno-parowy, 7x GN1/1, dotykowe sterowanie, Inoxtrend Professional Gastro

Kod: 8010161

Piec konwekcyjno-parowy, 7x GN1/1, dotykowe sterowanie, Inoxtrend Professional Gastro

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
22255.73
22255.73
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: na zamówienie
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Dane techniczne:

Wymiary(S/G/W): 750 x 894 x 780 mm

Moc całkowita: 11 kW

Zasilanie: 400 V (16,5 A)

Pojemność: 7x GN1/1

Zakres temperatur: 30-270oC

Rozstaw prowadnic: 70 mm

Parametry i wyposażenie standardowe:

Dotykowy panel sterowania

Pojemność 75 posiłków

Sposób wytwarzania pary - natryskowy

Gorące powietrze - zakres temperatur - 30-270oC

Combi (gorące powietrze z parą) - zakres temperatur - 30-240oC

Gotowanie - zakres temperatur - 30-130oC

Automatyczne programy gotowania - możliwość stworzenia 1000 programów z 20 etapami

Dwie prędkości wentylatora z autorewersem - do wyboru

Program T - zakres temperatur - 1-150oC

Wentylacja normalna lub półstatyczna

Zarządzanie czasem gotowania podzielonym przez poziomy

Sonda termiczna - zakres temperatur - 20-99oC

Automatyczne mycie za pomocą płynów

Wentylator umieszczony z tyłu komory

Wodoodporna komora gotowania z zaokrąglonymi krawędziami ze stali nierdzewnej AISI 304;

Grzałka wykonana ze stali nierdzewnej Incoloy 800;

Izolacja termiczna komory gotowania z włókna ceramicznego;

Panel sterujący montowany bezpośrednio na drzwiach, zewnętrzne wymiary urządzenia są niezwykle kompaktowe.

Klamka o opatentowanej konstrukcji: łatwa do otwarcia nawet przy zajętych obu rękach.

 

Parametry:
Zasilanie::
400 V
Pojemność::
7 x GN 1/1
Moc całkowita ::
11 kW
Wymiary(S/G/W)::
750 x 894 x 780 mm

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Inoxtrend
3-go Maja 8
05-080 Izabelin k/Warszawy
Poland

22 752 25 18
eurogast@eurogast.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: