WhatsApp
Brak w magazynie

Piec konwekcyjno-parowy gazowy, 5x GN1/1(600x400), automatyczne mycie, Inoxtrend Professional Bakery 8010147

Kod: 8010147

Piec konwekcyjno-parowy gazowy, 5x GN1/1(600x400), automatyczne mycie, Inoxtrend Professional Bakery 8010147

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
25190.33
25190.33
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: na zamówienie
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Dane techniczne:

Wymiary(S/G/W): 840 x 996 x 730 mm

Moc całkowita: 10 kW + 0,3 kW(prąd)

Zasilanie: Gazowe/230 V

Pojemność: 5x GN1/1 (600x400)

Zakres temperatur: 30-270oC

Rozstaw prowadnic: 67 mm

Parametry i wyposażenie standardowe:

Elektroniczny panel sterowania

Pojemność 40-50 posiłków

Sposób wytwarzania pary - natryskowy

Gorące powietrze - zakres temperatur - 30-270oC

Combi (gorące powietrze z parą) - zakres temperatur - 30-240oC

6 automatycznych programów po 3 kroki

Dwie prędkości wentylatora z autorewersem

Automatyczne mycie za pomocą płynów

Wentylator umieszczony z tyłu komory

Wodoodporna komora gotowania z zaokrąglonymi krawędziami ze stali nierdzewnej AISI 304;

Grzałka wykonana ze stali nierdzewnej Incoloy 800;

Izolacja termiczna komory gotowania z włókna ceramicznego;

Panel sterujący montowany bezpośrednio na drzwiach, zewnętrzne wymiary urządzenia są niezwykle kompaktowe.

Klamka o opatentowanej konstrukcji: łatwa do otwarcia nawet przy zajętych obu rękach.

Możliwość używania GN 1/1 oraz BN 600x400 w tym samym piecu

Opcjonalnie:

Sonda termiczna - cena katalogowa - 790 zł netto

Parametry:
Zasilanie::
230 V, Gazowe
Pojemność komory::
5x GN1/1 (600x400)
Moc całkowita ::
10 kW
Wymiary(S/G/W)::
840 x 996 x 730 mm

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Dane producenta

Inoxtrend
3-go Maja 8
05-080 Izabelin k/Warszawy
Poland

22 752 25 18
eurogast@eurogast.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: