WhatsApp
Porozmawiaj z Doradcą 533 008 007
Brak w magazynie

Cyrkulator Polyscience Chef Series do gotowania Sous Vide | HENDI

Kod: 225608
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
33192.87
33192.87
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 30
  • Cyrkulacja wody zapewnia maksymalną powtarzalność (w porównaniu z urządzeniami bez mieszania)
  • Mocowanie za pomocą klamry umożliwia zastosowanie w praktycznie każdym garnku oraz pojemniku GN 
  • Najlepsza wydajność osiągana w naczyniach o pojemności do 45 litrów
  • Temperatura pracy od 20˚C do 95˚C, dokładność 0,05˚C
  • Czas można ustawić na maksymalnie 99 godzin
  • Zabezpieczenie przed niskim poziomem wody, urządzenie wyłącza sous vide w razie przypadkowego włączenia bez wody
  • Sterowanie poziomem cyrkulacji cieczy możliwe za pomocą łatwo regulowanego wylotu wody z pompy
  • Maksymalny przepływ wody 12 litrów na minutę
  • Sterowanie temperaturą umożliwia szybkie ustawienie lub regulację temperatury gotowania potrawy
  • Czujnik temperatury zabezpieczający urządzenie przed przeciążeniem i przegrzaniem
  • Odłączane przewody zasilania, w zestawie wtyczka brytyjska i europejska
Parametry:
Moc:
1100
Napięcie:
230 V
Wymiary (mm)::
98x187x(H)359

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: