WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00
Brak w magazynie

Ekspres automatyczny do kawy Profi Line czarny | HENDI

Kod: 208892
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
44998.51
44998.51
42748.58 42748.58 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
Przedstawiamyprofesjonalny, automatyczny ekspres do kawy. Sprawdzi się idealnie zarówno w biurze, hotelu, niewielkim barze, bistro, małej kawiarni oraz w domu. Niewielkie wymiary zewnętrze, nowoczesny i estetyczny design oraz prosta obsługa sprawiają, że urządzenie cieszy się niezmienną popularnością na rynku.

  • Menu w języku polskim
  • Możliwość zaprogramowania rożnych napojów: espresso, lungo, cappuccino, latte, gorące mleko, gorące spienione mleko, gorąca woda
  • Powiększony zbiornik na wodę i fusy
  • Dotykowy panel sterowania, cyfrowy wyświetlacz funkcji, komend, błędów
  • Wbudowany młynek z regulacją stopnia mielenia kawy
  • Możliwość korzystania z kawy już zmielonej
  • Wbudowany pojemnik na świeżą wodę: 1,8 l
  • Możliwość podłączenia do zewnętrznego pojemnika o większej pojemności
  • Ruchoma wylewka do filiżanek h= 80-140 mm
  • Regulowana moc kawy: 7-14 g/porcja
  • Regulowana wolumetrycznie poj. napojów: 25-240 ml
  • Regulowana wolumetrycznie poj. gorącej wody: 25-450 ml
  • Czasowa regulacja porcji pary: 3-120 sekund
  • Licznik poszczególnych rodzajów napojów i łączny
  • Automatyczny program myjący
  • Pompa wibracyjna: 19 bar
  • Pojemnik na mleko 600 ml w zestawie

Parametry:
Wymiary (mm)::
302x450x(H)590
Moc:
1400 W
Napięcie:
230 V

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: