WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

HENDI | Piec konwekcyjno-parowy 6x GN 1/1 wąski GRAFEN

Kod: 223871
Dostępność: wycofany - zapytaj o zamiennik
78065.32
78065.32
74162.05 74162.05 cena z kodem: ROBO5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

NAJWAŻNIEJSZE CECHY:

  • Elektryczny, sterowanie manualne
  • Idealne rozwiązanie do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach
  • do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
  • Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw
  • Niewielkie rozmiary oraz niskie zużycie energii elektrycznej sprawiają, że można zamontować je praktycznie wszędzie
  • Obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej
  • Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie, tym samym bezpieczne dla operatora
  • Halogenowe oświetlenie komory ułatwiające łatwą kontrole procesów gotowania

DANE TECHNICZNE:

  • Pojemność komory: 6x GN 1/1 (530x325 mm)
  • Odległość między prowadnicami: 40 mm
  • Wymiary zewnętrzne (mm): 530x842x730 (h) [szer x głęb x wys]
  • Wentylator z autorewersem
  • Termostat: od +30 do +260 st. C
  • Nawilżanie pośrednie, sterowane elektronicznie
  • Mechaniczny timer: 0-120 min
  • Moc: 7 kW
  • Zasilanie: 400 V
  • Waga: 90 kg

DODATKOWE INFORMACJE:

  • Gwarancja 2 lata
  • Posiada atest
  • Katalog: GRAFEN
  • Model: 223871
  • Produkcja: Włochy
  • Przeznaczenie: restauracje, sale weselne, kuchnie hotelowe itp.
Parametry:
Moc:
7 kW
Napięcie:
400 V
Wymiary zewnętrzne:
530x842x(H)730 mm
Odległość między prowadnicami:
40 mm
Nawilżanie:
pośrednie, sterowane elekteronicznie
Termostat mechaniczny:
od +30 st. C do +260 st. C
Ilość wentylatorów z autorewersem:
1

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

GRAFEN
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

607 123 257
shop@grafen.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: