WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00
Brak w magazynie

Sokowirówka Panasonic 800W | HENDI

Kod: 221075
Dostępność: wycofany - zapytaj o zamiennik
3735.71
3735.71
3548.92 3548.92 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Paczkomat 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
  • Sokowirówka do przygotowania świeżych soków owocowych oraz warzywnych z automatycznym usuwaniem suchej pulpy do zewnętrznego pojemnika
  • Przeznaczona do małych punktów gastronomicznych
  • Duży otwór wsadowy śr. 75 mm, idealny na całe jabłka, przyśpiesza pozyskanie smacznego i zdrowego soku oszczędzając jednocześnie czas pracy użytkownika
  • Specjalne stalowe sito oddzielające sok od pulpy powoduje, że sok jest bardziej klarowny i smaczniejszy.
  • Łatwa i szybka w czyszczeniu. Wszystkie części można zdemontować bez żadnych specjalistycznych narzędzi
  • Aby zapobiec kapaniu soku, wystarczy jedynie podnieść wylewkę soku
  • Bezpieczeństwo pracy zagwarantowane dzięki specjalnym blokadom. Po zdjęciu zatrzasku wszystkie części ruchome automatycznie się zatrzymują
  • Obudowa ze stali nierdzewnej zapewnia długą żywotność urządzenia
  • Podajnik na owoce o średnicy o75 mm
  • Metalowe sito z ostrzami w kształcie litery „S" utrzymuje owoc w miejscu
  • 2 ustawienia prędkości pracy
  • Antypoślizgowa podstawa zapobiegająca przesuwaniu się urządzenia
  • Wylewka na sok obracana o 120° pozwala w prosty sposób napełnić szybko wiele szklanek W zestawie:
  • Pojemnik na sok 1,5 l
  • Pojemnik na pulpę 2 l
  • Waga: 4,1 kg
  • Nie jest przeznaczona do pracy ciągłej (2 min. praca, 4 min. odpoczynek)
  • Posiada atest
  • Katalog: Panasonic
  • Katalog: Hendi
  • Kod: 221075
Parametry:
Wymiary (mm)::
384x216x(H)305
Moc:
800 W
Napięcie:
230 V

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: