WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Zmywarka do naczyń z pompą spustową i dozownikami | HENDI

Kod: 232712
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier pobranie 30,00 zł brutto
  • Kurier Express 35,00 zł brutto
23 723,63 zł netto
29 180,07 zł brutto
23 249,16 zł netto 28 596,47 zł brutto cena z kodem: HEN
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Profesjonalna zmywarka do naczyń przeznaczona do restauracji, barów, kawiarni, firm cateringowych, stołówek firmowych i innych miejsc, w których liczy się szybkość oraz dokładność mycia przy zachowaniu wszelkich norm nakładanych przez instytucje nadzorujące.

CECHY:

  • Idealna do mycia talerzy, sztućców, szkła, kuków, tac
  • U dołu obrotowe, oddzielne ramiona myjące (z tworzywa) i płuczące ze stali nierdzewnej
  • U góry ramiona myjące stacjonarne, ramiona płuczące obrotowe, ze stali nierdzewnej
  • Wydajność 30 koszy/h
  • Poj. i moc bojlera 6 l/ 6 kW, poj. i moc wanny 35 l / 2,8 kW
  • Moc pompy myjącej 0,75 kM
  • Termostat bezpieczeństwa dla bojlera do +105 C
  • Termostat bezpieczeństwa dla wanny do +99 C
  • W standardzie:Pompa spustowa (odpływowa)
  • Dozownik nabłyszczacza
  • Dozownik detergentu (płynu myjącego)
  • W komplecie: 1x kosz uniwersalny 500x500x(H)105 mm na szkło, 1x kosz z bolcami w układzie 5x8 szt. 500x500x(H)105 mm na talerze głębokie i płytkie, 1x koszyczek 110x110x(H) 130 mm na sztućce, wąż doprowadzający wodę dł. 1,5 m, z przyłączem 3/4" gwint wew., wąż spustowy dł. 2 m o śr. 25 mm (na wys. 40 mm), kabel elektryczny bez wtyczki

DANE TECHNICZNE:

  • Przeznaczenie: do naczyń
  • Sterowanie: elektroniczne
  • Wymiar kosza: 500 x 500
  • Wymiary w mm: 570x600(+370)x(H)830
  • Wydajność: 30 koszy/h
  • Moc: 6,6 kW
  • Napięcie: 400 V
  • Pompa odpływowa: TAK
  • Dozownik detergentu (DDE): TAK
  • Dozownik nabłyszczacza: TAK
Parametry:
Katalog:
Hendi

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: