WhatsApp

Profesjonalne urządzenia grzewcze do kuchni

Liczba produktów: 4229

Gastroprofit.pl oferuje szeroką gamę urządzeń grzewczych, które są niezbędnym elementem wyposażenia profesjonalnych kuchni, restauracji, hoteli oraz innych lokali gastronomicznych. Urządzenia grzewcze umożliwiają efektywne podgrzewanie potraw, utrzymywanie ich w odpowiedniej temperaturze oraz przygotowanie dań na ciepło. Oferujemy urządzenia grzewcze o różnych rodzajach i funkcjach, w tym podgrzewacze do talerzy, podgrzewacze do bufetów, piec do pizzy, grille gastronomiczne i inne, które są dostosowane do specyficznych potrzeb gastronomicznych.

Kategorie
Filtruj
5,68 zł netto 7,79 zł 6,99 zł brutto
6,99 zł brutto 9,58 zł
347,56 zł netto 365,85 zł 427,50 zł brutto
427,50 zł brutto 450,00 zł
216,26 zł netto 227,64 zł 266,00 zł brutto
266,00 zł brutto 280,00 zł

W tej kategorii znajduje się bardzo szeroki asortyment urządzeń o charakterze grzewczym. W ofercie naszego sklepu znajdują się dziesiątki propozycji, które pozwolą na skuteczne pieczenie, gotowanie, grillowanie oraz inne czynności obróbki termicznej jedzenia. Wszystkie produkty zostały wykonane z materiałów wysokiej jakości oraz zaprojektowane tak, aby pozwalały na stworzenie wysokiej jakości usług w każdym punkcie o charakterze gastronomicznym.

Profesjonalne urządzenia grzewcze do kuchni -  jakie mamy w ofercie?

Asortyment sklepu gastroprofit.pl oferuje szereg nowoczesnych i skutecznych rozwiązań grzewczych. Mogą one być stosowane w niezliczonej liczbie sytuacji. Znajdziesz u nas urządzenia grzewcze, które sprawdzą się w profesjonalnych kuchniach: w lokalach gastronomicznych, restauracjach, kuchniach hotelowych, szkolnych i zakładowych, a także placówkach cateringowych. Są to m.in:

  • Profesjonalne kuchnie gazowe połączone z piekarnikami. Urządzenia mogą mieć różną liczbę palników, które umożliwią jednoczesne gotowanie wielu potraw nawet w dużych naczyniach. Kuchnie mają od dwóch do nawet 10 palników! Urządzenia dostępne są w wersji z piekarnikiem oraz jako samodzielne kuchenki do ustawienia na szafkach lub podstawkach ze stali nierdzewnej.
  • Piece konwekcyjno-parowe do profesjonalnych kuchni
  • Frytownice elektryczne o różnych pojemnościach oleju, które mogą mieć więcej niż jedną komorę do smażenia. Urządzenia są dostępne w małych i mobilnych wersjach jak też w większych kompletach połączonych z meblami ze stali nierdzewnej
  • Grille kontaktowe, idealne do panini, kanapek, tostów oraz tortilli i innych opiekanych produktów
  • Urządzenia do gotowania ryżu, które zapewniają jego miękkość oraz sypkość
  • Gofrownice do cukierni, lodziarni i restauracji
  • Opiekacze do profesjonalnych punktów typu kebab, opiekacze do zapiekanek w wersjach jedno lub kilku poziomowych
  • Kuchenki mikrofalowe, kuchenki indukcyjne w wersjach mobilnych
  • Naleśnikarki do dużych i profesjonalnych naleśników, płyty grillowe do restauracji i punktów fast food, salamandry
  • Grille ogrodowe, Patelnie elektryczne, Piece piekarnicze, warniki do makaronu, grille gazowe

Oraz wiele innych przydatnych urządzeń i akcesoriów grzewczych pozwalających stworzyć profesjonalną kuchnię, w której szybko i łatwo przygotowywane są potrawy z całego świata!

Jak dobrać urządzenie elektryczne do kuchni w profesjonalnym lokalu? 

Przede wszystkim warto zwrócić uwagę na wielkość naszej kuchni oraz menu restauracji. Kuchnia w profesjonalnej restauracji powinna zawierać podstawowe urządzenia grzewcze pozwalające na obróbkę wybranych potraw. Każde urządzenie grzewcze, dostępne na naszej stronie, przeznaczone jest dla profesjonalistów, a więc kucharzy i osób pracujących w kuchniach. Przy pomocy naszych urządzeń przygotujesz wiele smacznych potraw. 

Lokal serwujący tradycyjną kuchnię powinien zostać wyposażony piekarnik gazowy lub piec konwekcyjno-parowy oraz kuchenkę gazową lub indukcyjną. Takie elementy pozwolą na ugotowanie dań takich jak zupy, sosy oraz pieczone mięsa, zapiekanki, ryby i inne klasyczne dania.

Jeżeli dodatkowo chcemy serwować frytki lub inne dania smażone w głębokim tłuszczu - warto zdecydować się na frytownicę, która pozwoli na przyrządzenie wielu dań w szybki sposób. W przypadku przyrządzania wielu przystawek na bazie warzyw i serów pomocne mogą okazać się opiekacze do zapiekanek lub salamandry. To właśnie takie urządzenia pozwolą na apetyczne przypieczenie górnej części naszego dania.

Rozważając otwarcie pizzerii należy oczywiście zainwestować w profesjonalny piec do pizzy. Lokal z kebabem nie obędzie się bez opiekacza do mięsa. Szybki bar z grillowanymi kanapkami powinien zostać zaopatrzony w grill kontaktowy. Naleśnikarnia natomiast potrzebuje dużej patelni lub profesjonalnej naleśnikarki. Urządzenia grzewcze w gastronomii to podstawowe akcesoria, które przydają się w każdej kuchni, bez względu na jej wielkość. Sprawdź nasz asortyment i wybierz najlepsze produkty do twojego lokalu. 

W naszym sklepie znajdują się wszystkie urządzenia, które powinny znaleźć się w funkcjonalnej kuchni restauracyjnej.