WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00
Brak w magazynie

Zmywarka do szkła kawiarni z dozownikiem i pompą | Hendi 230299

Kod: 233016
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
4765.45
4765.45
4527.18 4527.18 cena z kodem: HEN5
Wersja wyposażenia
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 14 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
  • Niezwykle prosta w użyciu, utrzymaniu w czystości i serwisowaniu
  • Idealna do mycia kubków, filiżanek, szkła, sztućców, talerzy
  • Sterowanie elektromechaniczne
  • Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Oddzielne ramiona myjące i płuczące ze stali nierdzewnej
  • Solidne dwuwarstwowe drzwi
  • 1 cykl mycia o długości 120 s
  • Wydajność: do 30 koszy/h
  • Zużycie wody na 1 cykl mycia: 2-2,5 l (w zależności od ciśnienia wody w sieci)
  • Temp. wody myjącej 62°C, temp. wody płuczącej 85°C
  • Bojler (pojemność/moc): 3,5 l/2,5 kW
  • Wanna (pojemność/moc) 17 l/2,5 kW
  • Moc pompy 0,1 KM
  • Termostat bezpieczeństwa dla bojlera/dla wanny: do 105°C/ do 99°C
  • Współczynnik szczelności pompy: IP 44 
  • Regulowane w pionie nóżki ±10 mm, śr. 40 mm
  • Waga: 39 kg

Wyposażenie:

  • 1x kosz uniwersalny na szkło 400x400x(H)150 mm
  • 1x kosz z bolcami na talerzyki 400x400x(H)110 mm
  • 1x koszyk na sztućce 110x110x(H)130 mm
  • wąż doprowadzający wodę dł. 1,5 m, z przyłączem 3/4" gwint wew.
  • wąż spustowy o dł. 2 m, śr. 25 mm
  • kabel elektryczny bez wtyczki
  • dozownik nabłyszczacza
  • przystosowanie do montażu dozownika detergentu (śruba w tylnej ściance wanny)
Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
2800
Długość (mm):
510
Cecha:
z pompą spustową
Szerokość (mm):
470
Wysokość (mm):
710
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: