WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604
Brak w magazynie

Zmywarka Gastronomiczna Z Pompą i Dozownikami Kompletna 400V Hendi 233054

Kod: 233054
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
5797.36
5797.36
5507.49 5507.49 cena z kodem: HEN5
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Zmywarka Gastronomiczna Z Pompą i Dozownikami Kompletna 400V Hendi 233054

Oferujemy zmywarkę gastronomiczną Hendi 233054, która łączy prostotę obsługi, łatwość utrzymania czystości i niezawodność serwisowania. Stworzona z myślą o intensywnej eksploatacji w profesjonalnych kuchniach, jest idealna do mycia talerzy, sztućców, szkła, kubków i tac.

Kluczowe Cechy:

  • Prostota i Efektywność: Sterowanie elektromechaniczne umożliwia intuicyjną obsługę.
  • Wytrzymałość i Higiena: Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304 oraz solidne, dwuwarstwowe drzwi gwarantują długowieczność i łatwe utrzymanie czystości.
  • Wydajność: Wydajność do 30 koszy na godzinę, z cyklem mycia trwającym zaledwie 120 sekund.
  • Efektywne Mycie: Oddzielne ramiona myjące (z tworzywa) i płuczące (ze stali nierdzewnej), zapewniają dokładne czyszczenie przy zużyciu 2-2,5 litra wody na cykl.
  • Temperatura: Woda myjąca osiąga temperaturę 62°C, a płucząca 85°C, co zapewnia skuteczną dezynfekcję.

Techniczne Doskonałości:

  • Bojler: Pojemność 6 litrów i moc 3 kW (230 V) lub 6 kW (400 V).
  • Wanna: Pojemność 35 litrów i moc 2,8 kW.
  • Moc Pompy: 0,75 KM.
  • Termostaty Bezpieczeństwa: Zapewniają kontrolę temperatury do 105°C w bojlerze i do 99°C w wannie.
  • Wyposażenie:
    • Kosz uniwersalny na szkło 500x500x(H)105 mm
    • Kosz na talerze 500x500x(H)105 mm
    • Koszyk na sztućce 110x110x(H)130 mm
    • Wąż doprowadzający wodę o długości 1,5 m
    • Wąż spustowy o długości 2 m
    • Kabel elektryczny bez wtyczki
    • Regulowane nóżki

Kompletne Wyposażenie:

  • Dozownik nabłyszczacza
  • Dozownik płynu myjącego
  • Pompa spustowa

Wybierz zmywarkę Hendi 233054, aby zwiększyć efektywność i higienę w Twojej kuchni. Daj się przekonać jakości i niezawodności, jakie oferuje nasze urządzenie. Sprawdź, jak łatwo możesz podnieść standardy czystości i ekologii w swoim lokalu.

Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
6600
ProductPlumberNeeded:
True
Długość (mm):
600
ProductWaterconnection:
True
Cecha:
z dozownikiem detergentu i pompą spustową
Szerokość (mm):
570
Wysokość (mm):
830
ProductMaterials:
Stainless steel
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: