WhatsApp
Brak w magazynie

Zmywarka Gastronomiczna Kapturowa 50x50 Z Dozownikiem Nabłyszczacza Hendi 230312

Kod: 230312
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
10907.76
10907.76
10362.37 10362.37 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Zmywarka Gastronomiczna Kapturowa 50x50 Z Dozownikiem Nabłyszczacza Hendi 230312

  • Niezwykle prosta w użyciu, utrzymaniu w czystości i serwisowaniu
  • Idealna do mycia talerzy, sztućców, szkła, kubków, tac, pojemników GN
  • Sterowanie elektromechaniczne
  • Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Oddzielne ramiona myjące i płuczące ze stali nierdzewnej na dole i u góry
  • Filtry powierzchniowe nad poziomem wody w wannie (4 sztuki)
  • Dodatkowe sito przed wlotem do pompy
  • Unoszenie kaptura ułatwione dzięki wbudowanym sprężynom
  • 1 cykl mycia o długości 120 s
  • Wydajność do 30 koszy/h
  • Zużycie wody na 1 cykl mycia: 2-2,5 l (w zależności od ciśnienia wody w sieci)
  • Temp. wody myjącej: 62°C, temp. wody płuczącej: 85°C
  • Bojler (pojemność/moc): 7,4 l/7,5 kW
  • Wanna (pojemność/moc): 68 l/6,0 kW
  • Moc pompy: 1,5 KM
  • Termostat bezpieczeństwa dla bojlera/dla wanny: do 105°C/ do 99°C
  • Analogowy termometr wody oddzielnie w bojlerze i w wannie
  • Współczynnik szczelności pompy: IP 44 
  • Regulowane nóżki ze stali nierdzewnej od 100 do 150 mm
  • Waga: 111 kg

WYPOSAŻENIE:

  • 1x kosz uniwersalny na szkło 500x500x(H)105 mm
  • 1x kosz z bolcami na talerze głębokie i płytkie w układzie 5x8 szt., 500x500x(H)105 mm,
  • 1x koszyk na sztućce 110x110x(H)130 mm
  • wąż doprowadzający wodę o dł. 1,5 m, (na wys. 350-400 mm)
  • wąż spustowy
  • kabel elektryczny bez wtyczki
  • dozownik nabłyszczacza
  • przystosowanie do montażu dozownika detergentu (śruba w tylnej ściance wanny)
Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
8600
Długość (mm):
750
Szerokość (mm):
880
Wysokość (mm):
1390
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: